Lovitură totală pentru Cristina Neagu! Jucătoarea de la CSM Bucureşti a încasat-o grav. Ce sancţiune a primit Messi din handbal

Lovitură totală pentru Cristina Neagu! Jucătoarea de la CSM Bucureşti a încasat-o grav. S-a aflat ce sancţiune a primit Messi din handbal după declaraţiile dure la adresa arbitrilor din meciul cu Esjberg.

Cristina Neagu are mari probleme. Riscă o pedeapsă mult mai aspră. EHF, Federația Europeană de Handbal, a anunțat că handbalista a fost amendată în urma declarațiilor date după meciul CSM București – Team Esbjerg din Champions League, scor 31-33.

Lovitură totală pentru Cristina Neagu!

Cristina Neagu a fost amendată cu 4.000 de euro pentru declarațiile date. De menționat este faptul că sportiva româncă a scăpat de suspendarea internațională. Va fi monitorizată timp de un an, perioadă în care va trebui să nu mai facă vreo declarație care să conțină ”limbaj peiorativ”.

„S-a constatat că jucătoarea a manifestat un comportament care încalcă principiile fundamentale ale principiului fair-play-ului. Prin urmare, s-a decis că va fi obligată să plătească o amendă de 4.000 de euro, ca urmare a folosirii unui limbaj față de arbitrii EHF.

Jumătate din amenda a fost aplicată cu suspendare, sub rezerva unei perioade de probă de un an începând de la data prezentei hotărâri. O contestație poate fi depusă la Curtea de Apel EHF în termen de șapte zile”, a anunțat Federația Europeană de Handbal.

În urmă cu câteva săptămâni ea a fost audiată online de EHF, iar decizia oficială a venit. „Vreau să spun că acest tip de hoție nu l-am mai trăit de la ultimul Campionat European, cu Muntenegru. Dacă arbitrii cred că așa trebuie procedat, ok, eu nu cred. Felicit Esbjerg, sunt o echipă bună, fără îndoială, dar astăzi meritam să câștigăm, 7 contra 9 nu poți juca handbal.

De la începutul meciului efectiv au arbitrat într-o singură direcție, în special în a doua repriză, au închis meciul în repriza a doua cu tot felul de decizii ciudate, nu am primit faulturi, toate mingile s-au întors la Esbjerg, totul s-a încununat cu acele două cartonașe roșii, cel puțin la Arntzen. S-a arbitrat într-o singură direcție. Cu sistemul nu poți să te lupți.

În meciul tur am trăit aceeași situație, nu am primit niciun fault obișnuit de joc. Este hoție pe față, trăim această hoție pe teren propriu, eu zic că e păcat, am luptat, am arătat că suntem echipă de Final 4, dar 7 contra 9… E greu să lupți contra sistemului”, a spus Cristina Neagu după CSM București – Esbjerg 31-33.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed