Gică Hagi încasează o nouă lovitură! L-a făcut praf în direct după eliminarea Farului. Nu s-a mai abţinut

Gică Hagi încasează o nouă lovitură! L-a făcut praf în direct după eliminarea Farului. Nu s-a mai abţinut.

Campioana României a fost eliminată în playoff-ul din Conference League, după ce a pierdut cu 2-0 returul din Finlanda.

Gică Hagi încasează o nouă lovitură!

Dănuţ Lupu a comentat eliminarea Farului din Conference League. Acesta este de părere că Farul a avut o prestaţie extrem de slabă.

“Noi când jucam cu nordicii ne gândeam câte le dăm, nu dacă ne calificăm sau nu. Într-adevăr o seară tristă pentru fotbalul românesc. Mie sincer îmi pare rău pentru că la un moment dat, după victoria de acasă a Farului, după ce au revenit de la 1-0, am crezut că vor reuși să se califice.

Dar am văzut o echipă aseară care nu bat nici juniorii, sau Under 21 ne bătea aseară, la cum a jucat Farul. Contează foarte mult și jucătorii, cum sunt, mentalitatea lor. Când jucăm cu Craiova, cu Botoșani e diferit. Aici mai mergi cu avionul, te plimbi așa cu avionul, mai e o presiune în plus”, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Dumitru Dragomir: „E rușinos”

Fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că Farul ar fi trecut de HJK Helsinki dacă nu ar fi jucat în weekend cu oltenii de la CSU Craiova, în Superliga.

„E rușinos. Tot trag semnale de alarmă și nimeni nu ne ajută cu ceva. Până mor spun că Farul se califica dacă amâna meciul cu CSU Craiova. Nu pot să ducă două jocuri așa importante într-o săptămână. Fotbalul românesc suferă de lipsă de pregătire fizică.

Nu putem să alergăm. Până mor spun că se califica la pas. Nu puteau să alerge. Pe Rotaru îl doare la bască. E atât venin în țara asta, e de nedescris. Prea suntem veninoși cu toții, parcă suntem cobre. E cel mai mai jos punct al fotbalului nostru din ultimii 55 de ani.

E o cădere neîntâlnită. Bă, nu ai un oficial căruia să îi placă sportul, să bage bani la copii și juniori. Trebuie aleși conducătorii care merită”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed