Lovitură totală pentru Cristiano Bergodi! S-a aflat înaintea derby-ului Rapid-Dinamo. Nu se mai poate face nimic

Lovitură totală pentru Cristiano Bergodi! S-a aflat înaintea derby-ului Rapid-Dinamo. Nu se mai poate face nimic. Este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din Giuleşti.

Meciul Rapid – Dinamo, din etapa a 8-a a Superligii, se va juca vineri, de la ora 21:30. Cristiano Bergodi are o mare pierdere.

Lovitură totală pentru Cristiano Bergodi

Se pare că golgeterul Superligii, Marko Dugandzic are probleme medicale şi nu va putea juca împotriva „câinilor”.

Dugandzic a făcut un RMN şi a aflat că are o leziune musculară. Nu este vreo accidentare gravă, dar în ultimele zile nu s-a putut antrena alături de echipă. Astfel, antrenorul Rapidului a decis să nu îl forţeze împotriva lui Dinamo, conform gsp.

În această situație, Rrahamni va fi titularizat pentru prima dată la Rapid. Atacantul kosovar  a înscris, la debutul acestuia, o „dublă” în poarta FCU Craiova.

„La finalul campinatului vreau să fim pe primul loc. Am înscris două goluri şi sunt foarte fericit. Golurile le dedic familiei şi le spun că sunt foarte fericit. Fanii sunt incredibili, e şi presiune. Dugandzic e prietenul meu, nu contează cine joacă, important e ca echipa să câştige”, a spus Rrahmani la finalul partidei.

Bergodi este încântat de noul său jucător

Albion Rrahmani a fost transferat de Dan Şucu pentru aproximativ 600.000 de euro. „E un jucător bun ce se pliează şi cu Marko. Are tehnică, desface bine jocul. În careu e letal. Marko a avut o problemă. Nu a fost o schimbare din alte motive pentru că nu poate fi schimbat de acolo. Pe faza ofensivă ne-am descurcat bine. Noi jucăm ofensiv. Defensiv trebuie să îmbunătăţim jocul, dar nu evorba de doar 4 fundaşi. Eu sunt mulţumit de băieţi. Petrila e un jucător bun, are dăruire, are viteză şi calitate”, a spus Cristiano Bergodi.

Atacantul de 22 de ani a reuşit să marcheze 30 de goluri în cele 50 de meciuri, la Ballkani.

Marko Dugandzic a înscris, sezonul trecut, de 22 de ori şi a fost cel mai bun marcator din Superliga. Acesta a jucat pentru Rapid în toate meciurile din sezonul actual.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed