Mihai Stoica face anunţul momentului! Este o surpriză uriaşă. Ce se va întâmpla în returul meciului dintre Bodo/Glimt şi Sepsi

Mihai Stoica face anunţul momentului! Este o surpriză uriaşă. S-a aflat ce se va întâmpla în returul meciului dintre Bodo/Glimt şi Sepsi. Managerul general al vicecampioanei a făcut un pronostic îndrăzneţ.

Sepsi va juca manșa returului din play-off-ul Conference League cu Bobo/Glimt joi, la ora 19:00, în Finlanda.

Mihai Stoica, declarații înainte de meciul celor din Sf. Gheorghe

Mihai Stoica are încredere în Sepsi înaintea returului cu Bodo/Glimt și crede că echipa din Finlanda nu mai are forța din perioada în care a reușit să se impună cu Roma lui Mourinho pe teren propriu, scor 6-1.

„Meciul de maine (n.n. azi) e foarte important. Ai văzut meciul tur, nu poţi spune că e eliminată Sepsi. A făcut 1-1 cu Aktobe şi a bătut in deplasare. E o echipă ţeapănă. Bodo nu sunt ăia de a bătut 6-1 pe Roma. Prostia e cu terenul ăla sintetic, asta e problema… ”, a declarat MM Stoica, conform Orange Sport.

Liviu Ciobotariu speră la calificare

Liviu Ciobotariu este convins că jucătorii lui sunt pregătiți de un meci spectaculos pe terenul lui Bodo/Glimt. „Suntem pregătiți și mental și fizic și tactic. Mâine sunt convins că echipa va fi motivată și vom face tot ce putem să mergem mai departe. Este o șansă pe care noi ne-am creat-o, aceea de a avea posibilitatea de a merge în grupe.

Este șansa jucătorilor, ei au luptat pentru această șansă, așa că va trebui să fim foarte exacți în tot ceea ce facem, pentru că Bodo/Glimt este o echipă care speculează orice greșeală a adversarului. Rezultatul din meciul tur ne dă speranțe că putem să sperăm la o calificare”, a spus antrenorul lui Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed