Umilinţă totală pentru Marius Șumidică. Băiatul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit. Scandalul momentului escaladează

Umilinţă totală pentru Marius Şumudică. Băiatul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit. Scandalul momentului escaladează.

Marius Șumidică rămâne liber de contract și după negocierile pentru postul de antrenor la FCU Craiova.

Marius Șumidică atacat din nou de Adrian Mititelu Jr

După schimbul de replici acide dintre Mititelu Jr. și Marius Șumudică, fiul patronului FCU Craiova începe runda a doua.

Acesta este de părere că Marius Șumudică nu va mai antrena în următorii doi ani, iar apoi va ajunge tot în Superliga, pentru un salariu minimalist.

“O să vedeți că nu va mai antrena în următorul an sau doi. Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste 3 ani în SuperLiga. Păi cred asta, pentru că dacă nu îi iese următoarea data, nu are ce să mai facă. Nu am nicio problemă. Eu l-am dorit foarte mult, nu sunt ipocrit în clipa de față. Însă, nu poți acum să te afișezi în Mafalda.

El a zis că ‘Vezi că eu am cerut niște lucruri normale. Băi băiatule vrei să mă dai afară deja, nu îmi dai banii’ (n.r. este vorba despre o clauză din contract). Păi i-am zis că vine la Craiova să fie sigur că dacă îl dăm afară îi dăm 300.000 de euro.”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Fanatik.

Clauza contractului: ”inteligență peste medie”

Marius Șumidică s-a arătat deranjat de una dintre clauzele contractului propus de cei de la FCU Craiova, unde se cerea o ”inteligență peste medie”.

”Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în termen de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie.

Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie? ‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. Adrian Mititelu) ce spui.

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a spus Marius Șumudică, pentrusursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed