L-a dat afară imediat! Decizie radicală luată de Ovidiu Burcă. S-a întâmplat înaintea derby-ului Rapid-Dinamo

L-a dat afară imediat! Decizie radicală luată de Ovidiu Burcă. S-a întâmplat înaintea derby-ului Rapid-Dinamo. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare s-a decis să taie în carne vie chiar înaintea unei confruntări cruciale.

Ovidiu Burcă a dat afară unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui Dinamo. Este vorba despre Geani Creţu.

Decizie radicală luată de Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă nu se mai baza pe Geani Creţu, aşa că Dinamo i-a reziliat contractul jucătorului. Geani Crețu și-a făcut o parte din juniorat la Dinamo. În total, cu tot cu perioada de la juniori, tânărul mijlocaș a evoluat timp de 7 ani la formația „câinilor roșii”. Odată cu anunțul plecării lui Crețu, oficialii nou-promovatei au ținut să-i ureze mult noroc în cariera sa de fotbalist.

„Jucătorul în vârstă de 23 ani și-a încheiat, oficial, raporturile contractuale prin reziliere amiabilă cu Dinamo București. Geani a debutat la Dinamo în sezonul 2018/19 și a crescut în sânul clubului din Ștefan cel Mare.

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul pentru culorile alb-roșii și îi urează mult succes în carieră!”, a fost anunțul celor de la Dinamo.

Crețu a mai fost împrumutat la rivala Rapid, dar și la FC Argeș. După ce Dinamo a învins-o cu greu pe Metaloglobus București, scor 2-1, în play-off-ul Cupei României, Ovidiu Burcă a vorbit despre situaţia lotului.

„De la început am avut o stare de neliniște, pentru că din astfel de meciuri ai doar de pierdut, pentru că toată lumea se așteptă să treci ușor. A trebuit să fac o rotație. Mulți jucători sunt accidentați. A fost un meci destul de complicat.

A fost o primă repriză cum nu mi-aș fi dorit, n-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate, dar poate e de înțeles, pentru că au fost mulți jucători care nu au mai jucat de mult timp. Indiferent cum, eram obligați să mergem mai departe. Restul e istorie, chiar dacă nu a fost o prestație foarte bună a noastră”, a declarat Ovidiu Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Final incendiar în Ghencea! S-a terminat FCSB-Petrolul. Probleme pentru campioana lui Elias Charalambous

Final incendiar în Ghencea! S-a terminat FCSB-Petrolul. Probleme pentru...

Tragedia momentului în sport! Trei sportivi au avut parte de un final tragic. Nu au avut nicio şansă

Tragedia momentului în sport! Trei sportivi au avut parte...

O nouă dezamăgire pentru Radu Drăguşin! Tricolorul, uitat de antrenorul lui Tottenham. Nu a avut nicio şansă

O nouă dezamăgire pentru Radu Drăguşin! Tricolorul, uitat de...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed