Avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf! Sorin Cârţu, verdict înaintea derby-ului FCSB-CSU Craiova. De ce se teme fostul preşedinte

Avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf! Sorin Cârţu, verdict înaintea derby-ului FCSB-CSU Craiova. S-a aflat de ce se teme fostul preşedinte al clubului la duelul cu vicecampioana.

Echipa din Bănie, a doua clasată în Superligă, a suferit prima înfrângere a sezonului, scor 0-2 cu Farul Constanța, în cadrul etapei a șaptea din campionat.

Avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf

Sorin Cârțu, fostul președinte al clubului din Bănie, a criticat prestația elevilor lui Laurențiu Reghecampf la meciul cu Farul.

Cârțu este de părere că fotbaliștii au nevoie de o schimbare de atitudine înaintea derby-ului cu FCSB.

„Noi suntem datori pentru ceea ce s-a întamplat la ultima partidă. Eu am zis că a fost un accident, din punct de vedere al atitudinii. Nu pot eu să mă pronunț mai mult. Antrenorul e cel care stă toată săptămâna cu jucătorii și îi vede, face formatia.

Eu știu… Am fost depășiți total cu Farul. Noi mereu când am jucat cu ei au mers pe aceeași tactică, agresivitate. Hagi ne cunoaște jucătorii și știe să îi blocheze”, a declarat Sorin Cârțu, la Digisport.

Sorin Cârţu, despre transferul lui Lyes Houri

CSU Craiova a făcut al treilea transfer al acestei perioade de marcato. Aceștia au decis să îl readucă pe francezul Lyes Houri (27 de ani).

Fostul președinte al echipei lui Mihai Rotaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa francezului.

„Mie mi-a plăcut Houri și înainte. Echipa a arătat dinamicitate cu el în teren. E destul de spectaculos, un garant al spectacolului, intră în combinații. Nu știu dacă va juca cu FCSB. De ce nu?

Se cunoaște cu mulți jucători de la Craiova, mi se pare că Reghe l-a mai antrenat și înainte. E pus la punct cu atmosfera de la Craiova. Mă aștept la o apropiere între el și Mitriță, să iasa niște combinații frumoase între ei”, a spus Sorin Cârțu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed