Probleme mari pentru Gică Hagi! S-a aflat chiar înaintea meciului din Conference League. Vedeta echipei, în pericol

Probleme mari pentru Gică Hagi! S-a aflat chiar înaintea meciului din Conference League. Vedeta echipei se află în pericol de a nu putea evolua în meciul din această seară.

Gică Popescu a anunțat că extremă dreapta de la Farul are probleme fizice înainte de meciul cu HJK Helsinki, din play-off-ul Conference League.

Vedeta lui Gică Hagi în pericol

Oficialul celor de la Farul, Gică Popescu a declarat că Adrian Mazilu a suferit o accidentare în meciul de duminică dintre Farul și CSU Craiova. Acesta a mai vorbit și despre meciul viitor din Conference League, cu Finlanda.

„Mazilu are probleme fizice, a fost lovit la meciul cu Craiova. S-a antrenat la jumătate, sperăm să joace”, a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.

Cât despre meciul din Finlanda, Popescu este optimist. „Suntem încrezători. Nu ne va fi ușor, nu suntem obișnuiți cu suprafața de joc. Am făcut antrenament azi (n.r. – joi), băieții au luat contact cu iarba artificială. Toată echipa este încrezătoare, am făcut un meci bun în prima manșă, la Ovidiu. E puțin probail să mai aducem vreun jucător, nu mai avem timp.

Mai era unul pe care îl voiam, dar nu mai e timp. Dacă vom intra în grupe, cred că avem un lot echilibrat, care ne va permite să jucăm pe toate fronturile, Cupă, Conference League și campionat. Lotul e bun, ne va permite să abordăm toate competițiile”, a adăugat Gică Popescu.

Despre Narek Grigoryan

Oficialul Farului a mai vorbit și despre ultimul transfer făcut de Gică Hagi al Farului, Narek Grigoryan, de la Urartu. „Am plătit o sumă de bani pentru el. Uite că facem investiții. Nu o pot spune, nu avem acceptul clubului. Pentru noi, fiecare sumă pe care o plătim e uriașă.

Nu puteam să îl transferăm fără bani. Mai dăm bani pe transferuri, dacă bugetul ne permite. Mai facem astfel de lucruri, dar să nu ne impacteze bugerul”, a declarat Gică Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed