Probleme mari pentru Vlad Chiricheş! Mihai Stoica a făcut dezvăluiri complete. E foarte grav

Probleme mari pentru Vlad Chiricheş! Mihai Stoica a făcut dezvăluiri complete. E foarte grav ceea ce se întâmplă cu jucătorul celor de la FCSB şi al echipei naţionale.

Vlad Chiricheș (33 de ani) a suferit o ruptură musculară în timpul meciului pierdut cu UTA, 1-2.

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri complete

Deși Mihai Stoica înștiințase inițial că Vlad va lipsi doar 4 săptămâni, se pare că accidentarea este mult mai serioasă.

Oficialul FCSB-ului, a anunțat că ruptura lui Chiricheș ar fi aproape de tendon. Astfel, Vlad Chiricheș ar putea să stea să recupereze până la sfârșitul anului 2023.

„Marijana nu se bagă, e prea aproape de zona tendonului. Dacă e afectat și tendonul, perioada e și mai mare. La el e afectat și tendonul.

Să vedem dacă mai joacă anul ăsta. Trebuie să vadă specialiștii. Există un medic finlandez care e specializat pe zona aia, care l-a operat pe Dembele. O să îl trimitem acolo. Dacă a apelat Barcelona la el, înseamnă că e bun”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Căpitanul naționalei a avut probleme medicale și în sezonul trecut, când a evoluat la Cremonsese. Din acest motiv a jucat doar 4 meciuri în Serie A în 2023, înainte să se despartă de echipa italiană și să se întoarcă în România.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed