Mihai Stoica, reacţie de ultimă oră! Ce a spus după reacţia dură a bunicului lui Andrea Compagno. Totul a devenit public

Mihai Stoica, reacţie de ultimă oră! S-a aflat ce a spus după reacţia dură a bunicului lui Andrea Compagno. Totul a devenit public.

Mihai Stoica a sărit în apărarea patronului vicecampioanei! Gigi Becali a fost „măscărit” de către familia lui Compagno. Ce a putut să spună bunicul italianului.

Mihai Stoica, reacţie de ultimă oră!

Bunicul lui Andrea Compagno nu s-a mai abținut și l-a criticat dur pe Gigi Becali, în mediul online. Salvo Armato l-a tras la răspundere pe latifundiarul din Pipera pentru modul în care a ales să gestioneze situația din vestiarul celor de la FCSB. Bătrânul este supărat și din cauza faptului că omul de afaceri l-a exclus pe vârful italian din primul 11 al vicecampioanei.

Mihai Stoica a clarificat situația. Conducerea a vorbit deja cu Andrea Compagno în ceea ce privește reacțiile bunicului său. 

„Am vorbit mai demult cu Andrea și nu îi conveneau nici lui postările bunicului său, dar n-are ce să facă. Acum n-am ajuns să comentez spusele bunicului cuiva, serios acum.

E ca și cum aș comenta tot ce spun anonimi, că e anonim până la urmă, el e bunicul cuiva. N-are legătură cu Compagno. Compagno e un profesionist.

Bunicul lui Compagno poate să spună absolut ce vrea. Bunicii pe vremea noastră n-aveau conturi pe social media”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mesajul bunicului lui Andrea Compagno:

„Ei bine, în acest moment cred că transferul la FCSB nu i-a făcut decât rău. Nu se înţelege cine decide la club.

Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune că ei (n.r. antrenorii) au gândit schimbările pe bancă. La televizor se spune că el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut nu a fost câştigat meritat de Farul, dar titlul i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa. Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 1-2 după o gafă a portarului.

La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde, ca de obicei. Iese Andrea, autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0. Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final.

În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 2-3. Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei!”, a scris Salvo Armato, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed