Gică Popescu, avertisment pentru jucători! Ce nu au voie să facă în Finlanda. E crucial pentru calificarea în gurpele Conference League

Gică Popescu, avertisment pentru jucători! S-a aflat ce nu au voie să facă în Finlanda. E crucial pentru calificarea în gurpele Conference League.

Gică Popescu își ține băieții cu picioarele pe pământ! Farul se pregătește de duelul cu HJK Helsinki. Lotul „marinarilor” s-a îmbunătățit.

Gică Popescu, avertisment pentru jucători!

Farul Constanța se pregătește aprig pentru duelul cu HJK Helsinki, atât fizic, cât și psihic. Constănțenii pot merge direct în grupele Conference League, însă Gică Popescu nu dorește ca formația sa să subestimeze gruparea din Finlanda. 

Farul s-a impus în partida tur din „dubla” cu finlandezii, scor 2-1.

Președintele Farului a vorbit și despre cea mai nouă achiziție a formației. Grigoryan a venit în vestiarul constănțenilor direct de la Urartu, echipă pe care Farul a eliminat-o din Conference League, în turul doi preliminar.

„Da, l-am luat pe Grigoryan de la Urartu. Am plătit o sumă de bani pentru transferul lui. Nu pot să spun, pentru că nu avem acceptul clubului. Mi-e greu să am o dimensiune asupra ceea ce înseamnă transfer mic. Nu puteam să-l transferăm fără o sumă de bani.

Pentru meciul cu Helsinki suntem încrezători, dar trebuie să avem grijă, pentru că suprafața de joc nu e una cu care să fim obișnuiți. Ne așteptăm să plouă mâine”.

Suntem încrezători înaintea meciului cu HJK Helsinki, toată echipa a făcut un meci bun în manșa tur de la Ovidiu, sperăm să facem și mâine un meci bun.

Noi suntem la adăpost financiar în acest sezon, am semnat să plece Mazilu, iar din punctul de vedere al bugetului suntem acoperiți. Nu cred că mai există timp să facem transferuri, pentru că se închide în curând perioada de transferuri.

E foarte puțin probabil să mai luăm un jucător. Mai aveam un jucător pe care doream să-l aducem, dar nu cred că mai avem timp să o facem.

Eu cred că dacă vom intra în grupele Conference League avem un lot echilibrat, care ne va permite să abordăm toate competițiile fără să ne plângem de meciuri”, a continuat Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

„Mazilu are probleme”

Gică Popescu a vorbit și despre situația lui Adrian Mazilu. Președintele speră ca atacantul să fie apt pentru duelul cu HJK Helsinki.

„Mazilu are probleme, pentru că a fost lovit la meciul cu Craiova, azi s-a antrenat pe jumătate, dar sperăm să joace mâine. S-ar putea să mai plece unii jucători în altă parte, să plece definitiv în altă parte”, a mai spus președintele Farului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed