Elias Charalambous face mişcarea momentului! Dezvăluiri de ultimă oră despre cei de la FCSB. Ce pregăteşte cipriotul

Elias Charalambous face mişcarea momentului! Dezvăluiri de ultimă oră despre cei de la FCSB. S-a aflat ce pregăteşte cipriotul înaintea derby-ului contra celor de la CSU Craiova.

Pierderi mari în lotul vicecampioanei după duelul cu UTA! Elias Charalambous a găsit soluția. S-a aflat ce jucători va trimite în teren FCSB. 

Elias Charalambous face mişcarea momentului!

În urma partidei dintre FCSB și UTA, vicecampioana a pierdut 3 oameni importanţi. Florinel Coman și Alexandru Pantea au fost eliminați. Vlad Chiricheș a suferit o ruptură musculară, fapt ce îl va face pe fundaș să lipsească din teren cel puțin 4 săptămâni.

Alexandru Băluță și Adrian Șut acuză, de asemenea, probleme medicale. Băluță a suferit o entorsă la glezna în urmă cu două etape. Staff-ul vicecampioanei anunță o refacere aproape completă în ceea ce îl privește pe jucător. Asta  i-ar putea oferi șansa de a evolua sâmbătă, în duelul cu CSU Craiova, potrivit gsp.ro. 

Șut poate fi înlocuit lejer de către Ovidiu Popescu. Accidentarea lui Pantea lasă FCSB-ul în lipsă de jucători în flancul drept, acolo unde Alexandru Mitriță e un pericol.

Postul lui Vlad Chiricheș va fi ocupat de Ngezana, jucător achiziționat în această perioadă de mercato de la Kaizer Chiefs, contra sumei de 600.000 de euro.

Patronul vicecampioanei își dorește mult să îl vadă pe sud-african evoluând în teren, deși Elias Charalambous mai dispune de încă o opțiune. Haruț ar fi o altă alternativă disponibilă pentru înlocuirea fundașului accidentat.

FCSB este acum în impas în ceea ce privește regula U21. Absența lui Pantea va impune prezența lui Octavian Popescu în teren. Dacă Tavi va avea nevoie de înlocuitor, Radaslavescu se va afla pe bancă.

Vicecampioana se mai poate folosi și de serviciile lui George Gogescu, fundaș care a împlinit vârsta majoratului săptămâna trecută.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed