Ianis Hagi surprinde din nou! Nu a plecat singur la Alaves. Imagini virale cu viitoarea soţie a tricolorului / Video

Ianis Hagi surprinde din nou! Nu a plecat singur la Alaves. Imagini virale cu viitoarea soţie a tricolorului.

Ianis Hagi nu pleacă nicăieri fără parteneră! #10 de la Alaves a fost împreună cu iubita la prezentarea sa la noua echipă.

Ianis Hagi surprinde din nou!

Ianis Hagi a fost prezentat la Alaves, într-o ceremonie pe stadionul Mendizorroza. Va purta tricoul cu numărul 10 în partidele oficiale.

Fiul lui Gică Hagi s-a prezentat la eveniment alături de iubita sa, Elena. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani și-a făcut apariția mândru, ținându-se de mână cu viitoarea sa soție.

Ianis a fost așteptat la intrarea în arenă de către președintele clubului, Alfonso Fernandez. A intrat în sala conferințelor de presă alături de Sergio Fernandez, directorul tehnic.

Deportivo Alaves a făcut publică sosirea internaționalului român la stadion, pe Twitter.

„Sunt fericit și mândru să fiu aici!”

Ianis Hagi este recunoscător pentru prezența sa într-un campionat precum La Liga.

„Sunt fericit și mândru să fiu aici. Întotdeauna am visat să evoluez în La Liga și azi mi-am împlinit acest vis. Singurul lucru pe care-l doresc e să încep să joc.

M-am sfătuit cu foști jucători de la Alaves, am discutat cu Adrian Ilie, prieten cu familia mea. Și, bineînțeles, am vorbit cu tata, care cunoaște bine La Liga.

Alaves a avut mulți fotbaliști talentați, iar stilul spaniol mi-a plăcut întotdeauna. Simt că este pasul potrivit pentru cariera mea,

Joc pe orice post în ofensivă, chiar dacă eu sunt un număr 10. Eu creez ocazii. Centrez, pasez, șutez… Mereu am făcut asta. Dar sunt gata să intru și să dau totul unde mi se va cere”, a declarat „tricolorul” la conferință.

Ianis nu a uitat să reamintească și realizările tatălui său. „Faptul că tata a jucat în LaLiga e responsabilitate pentru mine. Și o presiune. Fizic, mă simt bine!”, a continuat internaţionalul român.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed