Scandal uriaş la Rapid! Fanii s-au dezlănţuit la adresa şefilor din Giuleşti. Oamenii lui Dan Şucu, puşi la zid

Scandal uriaş la Rapid! Fanii s-au dezlănţuit la adresa şefilor din Giuleşti. Oamenii lui Dan Şucu, puşi la zid.

Împrumutul lui Claudiu Micovschi a stârnit un război între șefii de la Rapid și suporteri! Galeria giuleștenilor iese la atac. 

Scandal uriaş la Rapid!

Rapid l-a transferat pe Claudiu Micovschi la UTA, sub formă de împrumut pentru un sezon, lucru ce i-a pus pe jar pe suporterii formației din Giulești. 

„Claudiu Micovschi a fost împrumutat de clubul nostru la UTA Arad, până în vara anului viitor. Mult succes, Claudiu!”, au transmis giuleștenii în cursul zilei de miercuri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Liviu Ungurean, șeful galeriei giuleștenilor, a ieșit la atac pe rețelele de socializare și le-a transmis un mesaj acid șefilor de la Rapid.

„De asta tot spunem că vrem oameni profesioniști în club… Anunțați cu surle și trâmbițe marele transfer și acum anunțați că a fost împrumutat, incredibil! Încă o dată, arătați și dați dovadă de semi-amatorism”, a fost reacția dură a lui Liviu Ungurean, zis și „Bocciu”.

Nici ceilalți suporteri nu s-au putut abține, iar comentariile negative au început să curgă sub postarea cu transferul oficial al mijlocașului.

„Altă enigmă a perioadei de transferuri”
„Ăsta nici nu a apucat să debuteze și e împrumutat, de ce a mai fost adus la echipă? Incredibil!”
„Mulțumim pentru efortul depus până acum în tricoul echipei”
„Asta e demnă de dosarele X”
„Conducerea trebuie să realizeze ca semnarea jucătorilor pe baza unor prietenii cu diferiți impresari denotă un amatorism jenant. Jucătorul se duce liniștit împrumut la UTA, dar imaginea clubului Rapid are de suferit. Vă rog, domnilor, mai mult profesionalism”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de către suporterii giuleșteni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed