Avertisment pentru Edi Iordănescu! Mesaj clar al lui Denis Alibec. Nu renunţă la echipa naţională

Avertisment pentru Edi Iordănescu! Mesaj clar al lui Denis Alibec. Nu renunţă la echipa naţională.

Denis Alibec este hotărât să facă furori la națională! Plecarea în Qatar nu îl va împiedica. Jucătorul îi transmite un mesaj clar lui Edi Iordănescu.

Denis Alibec, promisiuni către Iordănescu!

Denis Alibec se acomodează în vestiarul celor de la Muaither SC, formație din Qatar. Jucătorul l-a asigurat pe Edi Iordănescu de faptul că transferul său nu va reprezenta un impediment în ceea ce privește prezența sa la naționala României.

Selecționerul se teme de condiția lui Denis Alibec, iar plecarea acestuia în Orientul Mijlociu ar putea să reprezinte o limitare a calităților jucătorului.

Alibec a contestat părerea selecționerului, susținând că transferul său în Golf, din contră, îi va da o notă de încredere în debut de campionat. „E, sunt zboruri directe de aici. Nu e problemă. Normal că cei de la națională vor ca jucătorii noștri să evolueze la nivel cât mai înalt. După cum ați văzut echipele din Arabia acum au început să bage o grămadă de bani, să vină jucători foarte buni. Chiar acum, ieri au semnat și Coutinho, și Verratti aici in Qatar, cred că va fi un campionat puternic”, a spus Alibec, potrivit sport.ro.

Afirmațiile atacantului au fost cât se poate de reale. Alibec a marcat chiar în cea de-a doua apariție a sa în teren, alături de formația din Qatar, în duelul direct cu Al-Duhail.

Românul a impresionat conducerea formației prin golul său marcat de la marginea careului, în minutul 37. Din păcate, Muaither SC nu s-a putut impune în fața celor de la Al-Duhail, scor final 1-4.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed