L-a dat afară imediat! Cristiano Bergodi nu l-a mai vrut la Rapid. Mutarea, anunţată oficial

L-a dat afară imediat! Cristiano Bergodi nu l-a mai vrut la Rapid. Mutarea, anunţată oficial. Fanii s-au enervat atunci când au aflat ce s-a întâmplat.

Conducerea din Giulești s-a răzgândit imediat! Abia a sosit în vestiar și deja a fost împrumutat. Rapid a luat o decizie neprevăzută. 

Rapid a acționat imediat!

Conducerea celor de la Rapid l-a transferat în această perioadă de mercato pe Claudiu Micovschi, jucător venit de la Avellino, echipă din Italia, Serie C.

Atacantul nu a apucat să intre pe teren în formația giuleșteană, iar Dan Șucu deja l-a cedat altei formații din Superliga. Micovschi va evolua până la sfârșitul acestui sezon în tricoul celor de la UTA Arad.

Giuleștenii au anunțat mutarea atacantului prin intermediul unui comunicat scurt, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

”Claudiu Micovschi a fost împrumutat de clubul nostru la UTA Arad, până în vara anului viitor. Multu succes, Claudiu!”, a anunțat Rapid.

Claudiu Micovschi a fost junior în cadrul clubului Chievo, direct din vestiarul celor de la Luceafărul Oradea, la începutul anului 2015. Jucătorul a fost cumpărat de către Genoa, la scurt timp, apoi a evoluat în cadrul formației Regianna, chiar înainte de transferul său definitiv în Serie C, din Italia.

Atacantul este fost internațional al U15, U16, U17, U18 și U19 român. În Serie B, Micovschi a reușit să fie prezent în teren în 7 partide, iar în Serie C a bifat 78 de partide, în care a reușit să marcheze de 6 ori, fiind titularul a 10 pase de gol. Potrivit Transfermarkt, Claudiu Micovschi are o cotă de piață de 150.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed