Probleme mari pentru Mircea Rednic! Antrenorul celor de la UTA, operat de urgenţă. Ce s-a întâmplat după meciul cu FCSB

Probleme mari pentru Mircea Rednic! Antrenorul celor de la UTA, operat de urgenţă. S-a aflat ce s-a întâmplat după meciul cu FCSB. Tehnicianul a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Mircea Rednic a simțit dureri în piept în timpul meciului cu FCSB de luni. Problemele au persistat și a doua zi, dar și astăzi. Rednic a luat decizia să se prezinte la spital.

Probleme mari pentru Mircea Rednic!

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic. „Puriul” a fost operat miercuri la Spitalul Județean din Arad, starea sa fiind una stabilă. Nu va sta pe bancă în următoarele două meciuri ale echipei, confruntarea cu Dumbrăvița din Cupă, programată joi, și deplasarea de la Sfântu Gheorghe de luni, din campionat. Arădenii vor fi conduși de pe bancă de „secunzii” lui Rednic. „Va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”, a informat UTA, pe canalele oficiale.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat emis de club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed