Gică Popescu nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre Ianis Hagi. Ce îl aşteaptă pe tricolor în Spania

Gică Popescu nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre Ianis Hagi. S-a aflat ce îl aşteaptă pe tricolor în Spania, acolo unde tocmai a ajuns. Internaţionalul român a fost împrumutat, pentru un sezon, de la Rangers la Alaves.

Gică Popescu, preşedintele celor de la Farul, spune că transferul lui Ianis Hagi la Alaves va fi unul de bun augur pentru internaționalul român.

Gică Popescu nu s-a mai abţinut!

Gică Popescu este de părere că fotbalistul de 24 de ani se va acomoda imediat în La Liga. Asta pentru că stilul de joc din acest campionat este unul asemănător cu cel practicat de fiul lui Gică Hagi.

”Este o competiție, La Liga, care se pretează foarte bine pe stilului lui de joc, al fotbaliștilor români. E o competiție unde majoritatea echipelor vor să aibă mingea, e un stil de joc care i se potrivește foarte bine lui Ianis.

Eu sunt sigur că în perioada cea mai scurtă va reveni la forma pe care o avea înainte de accidentare, este un jucător cu potențial și un talent extraordinar”, a spus președintele Farului, conform sport.ro.

Pentru Alaves urmează meciul cu Valencia, în etapa a 4-a din La Liga. Până atunci, Hagi va avea cu siguranță drept de joc, astfel că poate debuta pe terenul echipei sale, Estadio Mendizorrotza.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed