Mihai Stoica a declanşat scandalul! L-a distrus în direct pe arbitrul meciului UTA-FCSB. Nici fratele lui Istvan Kovacs n-a scăpat

Mihai Stoica a declanşat scandalul! L-a distrus în direct pe arbitrul meciului UTA-FCSB. Nici fratele lui Istvan Kovacs n-a scăpat.

Mihai Stoica nu s-a abținut și a comentat partida cu UTA! Managerul vicecampioanei a dat vina pe arbitraj. Consideră că roș-albaștrii au fost neîndreptățiți.

Mihai Stoica a declanşat scandalul!

FCSB a pierdut în duelul direct cu UTA, scor 1-2. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, consideră că brigada de arbitraj nu și-a făcut treaba, luând decizii special împotriva vicecampioanei.

Mihai Stoica l-a tras la răspundere pe George Găman și a susținut cu exemple momentele în care arbitrul ar fi greșit.

„Câteodată se întâmplă să se aleagă praful de nicăieri. Am deschis scorul, ocazie mare Compagno, ocazie judecată pripit de Olaru. Părea că nu avem nicio problemă. Apoi vine faza aia care nici măcar nu e controversată. E o viciere de rezultat!

Să ne explice Szabolcs Kovacs unde a văzut el că mingea nu lovește pieptul și că lovește direct mâna. Și să ne explice și Găman cum poate el să își permită să le spună jucătorilor că a mai făcut el asta în trecut și că a fost suspendat.

Acum un an, Găman ne-a arbitrat la Botoșani, un fault evident la Compagno. S-a dus atunci la VAR, s-a uitat, apoi a lăsat decizia din teren. Poate a uitat de faza asta… eu nu am uitat.

Cum dai un penalty după niște imagini confuze? Și galben pentru Pantea? Dacă ești corect și imparțial, lași decizia din teren! Îi dă al doilea galben lui Pantea, când acolo e un pui de fault în atac. Poți să nu dai, eu nu zic că e obligatoriu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica a reamintit și două faze în care a fost implicat Florinel Coman, în care arbitrul nu a acționat.

„La faza în care ia primul galben, Coman e lovit cu cotul în față. La faza aia nici nu s-a dat fault, Găman lăsase jocul să meargă. Apoi, ce se întâmplă e cumplit. Coman pleacă într-o acțiune frontală, fault evident, de galben, iar Găman dă fault în atac Aici se dă fault în atac! Vă dați seama ce a făcut Găman ăsta? Și el încă arbitrează. Pentru mine faza asta spune tot”, a mai adăugat Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed