Mihai Stoica face anunţul serii! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheș. Probleme mari pentru fundaşul celor de la FCSB

Mihai Stoica face anunţul serii! S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheș. Probleme mari pentru fundaşul celor de la FCSB.

Vlad Chiricheș are parte de o accidentare serioasă! Vicecampioana nu se va putea baza pe serviciile fundașului. S-a aflat cât timp va sta lipsi acesta.

Mihai Stoica face anunţul serii!

Mihai Stoica a vorbit despre condiția lui Vlad Chiricheș, potrivit Orange Sport. Fundașul nu va mai reveni în teren în următoarele patru etape din Superligă.

În minutul 74 din partida UTA-, scor 1-2, Vlad Chiricheș a acuzat dureri mari la piciorul stâng. Fundașul a părăsit terenul fiind înlocuit de Siyabonga Ngezana. 

Jucătorul a suferit o ruptură musculară. „Accidentarea lui Chiricheș este o ruptură, simte și la mers. Probabil va sta 3-4 săptămâni, într-o lună ar putea să revină. RMN-ul încă nu a fost făcut, se face după ce se retrage hematomul.

Culmea, joci pe sintetic, joci la 3 zile, nu ai nicio problemă… s-a întâmplat acum. Bineînțeles, vor veni haterii și vor spune că se știa că e fragil.

Noi credem în continuare că a fost o achiziție bună.

Am picat un test maturitate. Am simțit ostilitatea arbitrajului, trebuia să nu picăm în capcană. Sâmbătă vom avea un test de caracter cu Universitatea Craiova. Dacă vom acoperi absențele și vom câștiga, ieșim bine din această „dublă”. La Arad a fost un meci pierdut în condiții care nu sunt propice fotbalului. Explicația e că echipa încă nu e matură.”, a dezvăluit Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed