Gigi Becali, făcut praf în direct! Patronul celor de la CFR Cluj l-a ameninţat cu tribunalul. Ce l-a nemulţumit pe Neluţu Varga

Gigi Becali, făcut praf în direct! Patronul celor de la CFR Cluj l-a ameninţat cu tribunalul. S-a aflat ce l-a nemulţumit pe Neluţu Varga.

Neluțu Varga sare la gâtul lui Gigi Becali! Patronul clujenilor răspunde cu aceeași monedă declarațiilor latifundiarului din Pipera. Sunt ameninţări fără precedent din partea celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali, făcut praf în direct!

Neluțu Varga s-a arătat ofensat de declarațiile latifundiarului din Pipera despre subiectul Istvan Kovacs. Gigi Becali ar fi pus la zid arbitrajul românesc și a acuzat formația din Cluj în vederea unei potențiale colaborări secrete cu arbitrii.

„Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam așa: «Lasă-l în pace, că omul fură curent!”. Asta aș putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar ținând cont că între noi, cei care finanțăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abțin.

Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…

A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la Tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum”, a menționat Varga, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali a menționat că Istvan Kovacs ar fi cumpărat un apartament de la patronul formației din Gruia. Neluțu Varga a lămurit situația și a contestat declarațiile latifundiarului din Pipera.

„Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Nu-l cunosc pe Istvan Kovacs personal, nu am nicio treabă nici cu el, nici cu fratele domniei sale. Nu au cumpărat de la mine niciun apartament. Până la urmă, fiecare om are libertatea să facă tot ceea ce vrea în viață, e treaba fiecăruia ce cumpără, ce mă interesează pe mine?!”, a mai spus Neluțu Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed