Elias Charalambous a primit ordin! Jucătorul care nu mai are voie să intre pe teren. Dumitru Dragomir a spus clar

Elias Charalambous a primit ordin! Jucătorul care nu mai are voie să intre pe teren. Dumitru Dragomir a spus clar. Va ieşi un scandal uriaş după ultima ieşire a fostului şef al Ligii.

S-a aflat cine o trage în jos pe FCSB! Dumitru Dragomir a numit veriga slabă din vestiarul lui Elias Charalambous. Tehnicianul va lua decizia.

Elias Charalambous a primit ordin!

FCSB nu s-a putut impune în duelul cu UTA, scor 1-2, din cea de-a șaptea etapă a Superligii noului sezon competițional.

Dumitru Dragomir nu s-a mai abținut și a numit jucătorul care îi pune bețe în roate vicecampioanei în drumul spre titlu. Fostul președinte al LPF este de părere că Vlad Chiricheș nu are ce căuta printre titularii roș-albaștrilor.

Dumitru Dragomir a etichetat jocul elevilor lui Elias Charalambous ca fiind unul „jalnic”. 

„Bate FCSB numai dacă nu se fac prostii, eu așa am zis. Așa e la fotbal. Și eu am crezut că o distruge pe UTA, dar la Arad e un antrenor trăsnet. După părerea mea, e mai bun principalul de la Arad decât cel de la FCSB.

Poate Pantea să fie pierdere. Coman nu e pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și o să vedeți că va juca bine. Coman a dat golul și atât a făcut. În rest, nu știu… ori nu e înțeles de jucători, ori el nu înțelege coechiperii. Pantea, din dorința de a face mai mult, a greșit.

FCSB a fost jalnică. Cu doi eliminați, nu legau o pasă… fiți atenți ce vă spun. Până nu-l scoate pe Chiricheș, o să piardă la meciuri… ori să-l împingă în față și atunci e altceva. Numai accidentat e Chiricheș de vreo 5 ani. Eu l-am susținut, l-am lăudat când trebuie. Problema e că acum e ros de rugină”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

FCSB a avut parte de prima înfrângere în noul sezon competițional, însă formația lui Gigi Becali își păstrează locul în clasamentul campionatului. Vicecampioana ocupă în continuare prima poziție, cu 15 puncte obținute în urma celor 6 partide disputate până în prezent.

Sâmbătă, la ora 21:30, FCSB se va duela cu CSU Craiova, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed