Florinel Coman nu mai are scăpare! Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa vedetei de la FCSB. Nu mai are nicio şansă să scape

Florinel Coman nu mai are scăpare! Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa vedetei de la FCSB. Nu mai are nicio şansă să scape. După eliminarea de la Arad, latifundiarul din Pipera îl va amenda pe jucător.

Gigi Becali spune că Florinel Coman trebuie pedepsit şi aşa se va întâmpla. Îl va amenda cu 10.000 de euro pe jucător.

Florinel Coman nu mai are scăpare!

FCSB a suferit prima înfrângere din acest campionat, 1-2 la Arad, cu UTA. Gigi Becali a dezvăluit și suma pe care fotbalistul va trebui să o achite. Jucătorul a fost eliminat după două cartonaşe galbene.

„Gestul lui Coman, tot din cauza lui Găman, că ăla i-a dat cu cotul și nu i-a dat galben. Era deja nervos, frustrat. Cum adică, ăsta dă cu cotul în mine? Coman a dat mingea pe lângă ăla, l-a driblat și a dat fault în atac. Unul e oltean, celălalt e ungur, de la Cluj. Mă bat cu toată lumea eu.”, a declarat Gigi Becali.

„O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg.

Acolo s-a enervat că l-a împins, înțeleg, a luat galben. Dar să te duci să dai cu cotul… E inadmisibil. N-ai cum să fii fotbalist și să faci așa ceva. N-am apucat să vorbesc cu el, îi spuneți voi.”, a mai spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed