Lovitură totală pentru vedetele celor de la FCSB! Jucătorii lui Elias Charalambous, puşi la zid în direct. Greşelile care au dus la înfrângerea de la Arad

Lovitură totală pentru vedetele celor de la FCSB! Jucătorii lui Elias Charalambous, puşi la zid în direct. Greşelile care au dus la înfrângerea de la Arad. Nu s-a mai abţinut şi a făcut totul public.

FCSB a fost învinsă pentru prima dată în sezonul actual din Superligă, scor 1-2, în runda a șaptea.

Jucătorii FCSB-ului, puşi la zid

Basarab Panduru a comentat eliminările lui Alexandru Pantea și Florinel Coman. „Asta cu 21 de ani ce treabă are? Nu ai cum să joci la FCSB și să faci ce faci tu. Tu ai 21 de ani sau cât ai, ești titular la FCSB, vrei la echipa națională. El trebuia să știe ce să facă în situația aia. De ce sari la cap? Dă cu mâna în mingea, nu analizează bine deloc. El mai are greșeli de la începutul campionatului: nu marchează când trebuie. Are și lucruri bune. A făcut niște erori grave ca fundaș de la începutul campionatului.

Asta este de abecedarul fundașului. El trebuie să fie fundaș, ceea ce nu e. El trebuia să știe ce să facă, dar repet, a făcut și lucruri bune, e tânăr, dar eu deja văd vreo trei probleme pe faza de apărare”, a spus Panduru, la Orange Sport.

În ceea ce privește al doilea galben primit de Florinel Coman, fostul internațional susține că este și vina antrenorului Elias Charalambous. „Dacă era cineva, nu se mai ajungea la asta. Dacă îl chema antrenorul principal, îl vede că e nervos și îi zice să se calmeze, să nu facă nimic, probabil că înțelege și nu mai face, dar dacă nu e nimeni să-i spună, el face ce vrea”, a mai spus Panduru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed