S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! De ce a ratat tricolorul debutul la Alaves. Antrenorul spaniolilor a vorbit despre internaţionalul român

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Antrenorul spaniolilor de la Alaves a vorbit despre internaţionalul român. Mai mult, s-a aflat de ce a ratat tricolorul debutul în tricoul spaniolilor.

Ianis Hagi (24 de ani) a ratat debutul la Deportivo Alaves în meciul cu Getafe, scor 0-1, din etapa a treia în La Liga.

Antrenorul spaniolilor a lămurit situația lui Ianis Hagi

Deși acesta a fost inclus în lotul de 24 de jucători, Hagi nu a apărut și pe foaia de joc.

Tehnicianul lui Deportivo Alaves a explicat, la a conferința de presă de după meci situația lui Ianis. Acesta a fost oficializat mult prea aproape de ora de start a meciului (n.r. cu aproximativ 30 de ore înainte).

Astfel, fiul lui Gică Hagi nu a putut fi utilizat, deoarece documentele necesare pentru a avea drept de joc nu au putut fi finalizate la timp.

„Sunt fericit cu ultimele transferuri făcute de noi. Sperăm că, încet-încet, jucători precum Tenaglia, Omorodion sau Hagi, care nu a ajuns în timp util, pot fi folosiți”, a spus Garcia, conform presei spaniole.

Alaves va juca sâmbătă, de la 19:30, impotriva celor de la Valencia, în etapa a patra din La Liga. Hagi va putea debuta pe terenul echipei sale, Estadio Mendizorrotza.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed