Elias Charalambous s-a enervat în direct! A dat de pământ cu arbitrajul după meciul de la Arad: ‘Unora nu le place că suntem pe primul loc’

Elias Charalambous s-a enervat în direct! A dat de pământ cu arbitrajul după meciul de la Arad. Antrenorul cipriot şi-a ieşit din minţi după UTA-FCSB 2-1. Asta după ce George Găman şi-a intrat în rol şi a acordat un penalty extrem de controversat.

Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor a adus acuze grave arbitrajului după penalty-ul acordat celor de la UTA.

Elias Charalambous a dat de pământ cu arbitrajul

Penalty-ul acordat pentru UTA, pentru un henț făcut de Pantea, l-a enervat pe Elias Charalambous. „A fost un rezultat prost, o noapte grea pentru noi. Cu siguranță suntem dezamăgiți că am pierdut.

Am început bine, am marcat repede, dar apoi puteam face lucrurile mai bine. Rezultatul e corect, adversarul a fost mai bun. nu avem scuze. Băieților le place să găsească scuze, dar mie îmi place să fiu corect.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, dar penalty-ul este amuzant. Dacă s-au schimbat regulile și atunci când te lovește mingea în piept e penalty… Nu știam că s-au schimbat regulile. Poate că unor oameni nu le place că suntem pe primul loc.

Când câștigăm nu sărbătorim foarte mult, când pierdem nu vedem totul negru. Trebuie să mergem înainte, suntem pe primul loc. Trebuia să ne controlăm, să fim mai calmi”, a spus antrenorul roș-albaștrilor, în direct la Prima Sport.

Florinel Coman spune că nu George Găman a dat penalty. „Am început foarte bine, am marcat repede. Am marcat din combinaţii, am reuşit să marchez. După a fost acel penalty. Nu ştiu ce să spun. Găman mi-a spus că nu a dat el penalty. I s-a spus în cască penalty penalty.
Săracul a mai fost delegat şi apoi a fost suspendat. E un meci pierdut, a venit şi prima înfrângere din acest campionat. Tot timpul aici s-a lăsat cu cartonaşe roşii. Mulţi nervi în teren. Când eu atac adversarul cu mingea la picior, îl driblez şi mă faultează, dă el dă fault în atac. Dacă eu nu ripostam nu îi dădea galben niciodată”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Vedeta celor de la FCSB nu va juca împotriva celor de la CSU Craiova. A fost eliminat la Arad şi va fi suspendat. FCSB va juca sâmbătă, 2 august, în etapa a 8-a a Superligii, împotriva celor de la CSU Craiova. Meciul se va juca pe Arena Națională de la ora 21:45.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed