Acuzaţii grave la adresa lui Ianis Hagi! Antrenorul lui Rangers s-a dezlănţuit. Ce i-a spus după ce a plecat la Alaves

Acuzaţii grave la adresa lui Ianis Hagi! Antrenorul lui Rangers s-a dezlănţuit. S-a aflat ce i-a spus după ce a plecat la Alaves. Internaţionalul român a fost împrumutat un sezon la echipa care se bate să evite retrogradarea din la Liga.

Ianis Hagi a plecat cu scandal de la Rangers. Asta reiese din ultima declaraţie a antrenorului Michael Beale.

Acuzaţii grave la adresa lui Ianis Hagi!

După ce s-a declarat nemulțumit de situația în care se află la Rangers, Ianis Hagi a fost cedat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves. Ibericii nu au opțiune de cumpărare, astfel că în vara următoare, Ianis Hagi va reveni la Glasgow.

La o zi după ce transferul lui Ianis Hagi a fost oficializat, Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a vorbit despre plecarea fotbalistului român.

Tehnicianul l-a acuzat indirect pe Hagi că a dezvăluit conversația privată pe care cei doi au purtat-o în legătură cu nemulțumirile fotbalistului, conform ibroxnoise.co.uk.

”A fost multă tensiune în jurul lui Ianis în ultima săptămână, dar a fost o conversație care a avut sens dacă ne gândim la situația lui. A pierdut un an, nu a jucat, iar noi avem multe opțiuni în poziția pe care el evoluează.

A fost o conversație normală despre minutele acordate lui și despre anumite garanții pe care le-a cerut, conversație care se pare că a ieșit dintre pereții încăperii unde a fost purtată”, a declarat Michael Beale, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed