Vestea momentului pentru fanii lui FCU Craiova! Ce se întâmplă cu Juan Bauza. Şefii din Bănie au spus clar

Vestea momentului pentru fanii lui FCU Craiova! S-a aflat ce se întâmplă cu Juan Bauza. Şefii din Bănie au spus clar.

Adrian Mititelu reevaluează decizia de a-l ceda pe Juan Bauza! Jucătorul de bază al oltenilor ar putea fi transferat în următoarea perioadă. 

Juan Bauza, pe picior de plecare?!

FCU Craiova a mai avut oferte pentru jucătorul argentinian. Oltenii nu și-au exprimat public dorința de a-l ceda pe Bauza vreunei echipe din România, dar nici din străinătate.

Gigi Becali a fost sigurul patron din Superliga care și-a exprimat dorința de a-l achiziționa pe Bauza de la formația din Bănie.

„Toți jucătorii sunt transferabili dacă primim o ofertă bună. Orice jucător poate fi înlocuit. Bauza poate pleca pentru o ofertă bună, dar nu pentru 100-200.000.

Are clauză de 4 milioane de euro, dar nu știm dacă vom primi chiar ofertă atât de mare. Însă orice ofertă bună va fi luată în considerare”, a spus Pușcaș, conform Playsport.

Juan Bauza a fost transferat definitiv de la Csikszereda, la FCU Craiova, vara trecută, în schimbul sumei de 150.000 de euro.

Alături de formația din Bănie, argentinianul și-a trecut în cont 4 goluri și a înregistrat 9 pase de gol, la finalul sezonului trecut. Potrivit Transfermarkt, Bauza are o cotă de piață în valoare de 900.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed