Schimbări pe bandă rulantă la FCU Craiova! Băiatul lui Adrian Mititelu a spus clar. Ce jucători urmează să ajungă la echipă

Schimbări pe bandă rulantă la FCU Craiova! Băiatul lui Adrian Mititelu a spus clar. S-a aflat ce jucători urmează să ajungă la echipă. Formaţia olteană vrea să se întărească după startul foarte slab de sezon.

Adrian Mititelu Jr. anunță schimbări masive în defensivă! FCU Craiova anunță venirea a doi fundași centrali. Oltenii sunt în alertă după startul cumplit din campionat. 

Schimbări pe bandă rulantă la FCU Craiova!

FCU Craiova se situează pe locul 13 în clasamentul Superligii noului sezon competițional. Conducerea oltenilor ia măsuri drastice și este în căutare de antrenor, dar și de președinte. Mai mult de atât, Adrian Mititelu Jr. a anunțat reînnoirea defensivei, deoarece linia de apărare a oltenilor este pe muchie de cuțit.

„Probabil că săptămâna asta semnăm cu doi fundași centrali pentru a rezolva problemele din apărare. Unul dintre ei este român, iar celălalt străin. Sunt jucători buni. Trebuie să aducem doi fundași de urgență, pentru că nu există chimie între actualii stoperi”, a declarat Mititelu Jr. pentru Fanatik.

Fundaşii centrali din lot sunt Danny Henriques, Amar  Kvakic, Leo Lacroix și Alexandru Iordache.

Adrian Mititelu, retragere din fotbal?!

FCU Craiova a fost la un pas de victorie în duelul cu Rapid, însă oltenii nu s-au putut impune. A fost 3-5, după mai multe greşeli de judeţ în linia de apărare.

Adrian Mititelu s-a arătat total dezamăgit de prestația elevilor săi și a anunțat că este timpul să se abțină din a se mai implica  în viața echipei din Bănie.

„Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea. Fiul meu m-a convins să fac pasul ăsta. De asta și anunț decizia, ca să nu mai pot reveni. Am o vârstă, nu vreau să mai stau stresat.

Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care a mai câștigat ceva, un președinte care a mai câștigat ceva. Vor răspunde în fața acționarilor, în fața copiilor mei”, a menționat patronul FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed