Dan Șucu vrea să-i ia faţa lui Gigi Becali. Jucătorul pe care se bat FCSB şi Rapid. Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului din Giuleşti

Dan Șucu vrea să-i ia faţa lui Gigi Becali. Jucătorul pe care se bat FCSB şi Rapid. Dezvăluiri de ultimă oră ale şefului din Giuleşti.

Dan Șucu forțează limita lui Gigi Becali! Patronul giuleștenilor îl îndeamnă pe Marius Ștefănescu să nu semneze cu FCSB.

Dan Șucu vrea să-i ia faţa lui Gigi Becali

Gigi Becali este în război deschis cu Dan Șucu pentru semnătura lui Marius Ștefănescu. Patronul vicecampioanei a mărit oferta pentru transferul mijlocașului, însă șeful din Giulești nu se lasă mai prejos.

„Nu este vorba despre o licitație. Noi am făcut primii oferta pentru Ștefănescu. Am înțeles că domnul Gigi Becali a oferit acum ceva mai mult, dar deocamdată Sepsi nu vrea să se despartă de jucător.

Domnul Laszlo Dioszegi a anunțat că va decide abia după returul cu Bodo/Glimt din play-off-ull Conference League (n.r. – 2-2 în tur).

Părerea mea este că, la oferte sensibil apropiate, cei care îl dau pe Ștefănescu ar trebui să ia în considerare că jucătorului i-ar fi mult mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, care și-l dorește mult și care îl cunoaște foarte bine.

Vom vedea ce va fi, dar cred că oferta noastră rămâne una de luat în seamă. Sper să nu fim doar a doua opțiune”, a declarat Șucu pentru gsp.ro.

Rapid, pe urmele lui Tudor Băluță

Dan Șucu nu renunță nici la Tudor Băuță, care se află în ultimul an de contract cu Farul Constanța. Transferul fundașului depinde de calificarea marinarilor în grupele Conference League.

Farul Constanța mai are de susținut duelul retur cu HJK Helsinki, 2-1 în prima manșă.

„Chiar am făcut un calcul și, trăgând linie, noi, în acest sezon, am făcut până acum transferuri de 3,4 milioane de euro. Nu am plătit toți banii, o parte urmează să o achităm. Dar aceasta este suma.

De fapt, e chiar ceva ceva mai mare, fiindcă, pe lângă banii pe transfer, cei pe care îi dai clubului de la care cumperi, mai sunt și alte cheltuieli, prime de instalare, comisioane către agenți. Dar suntem dispuși să mai investim pentru a întări și mai mult echipa. Ofertele noastre sunt pe masă”, a mai spus Dan Șucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed