Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a comis-o grav! Scandal imens la propria emisiune. Ce i s-a reproşat în direct / Video

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a comis-o grav! Scandal imens la propria emisiune. S-a aflat ce i s-a reproşat în direct. Una dintre afirmaţiile celei mai cunoscute amante din România i-a scos din minţi pe urmăritori.

Vica Blochina este protagonista unei mari controverse în mediul online. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a fost pusă la zid.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a comis-o grav!

Cea mai cunoscută amantă din România a comis-o grav. Vica Blochina se află în centrul unui scandal. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a spus că bărbaţii se gândesc, atunci când se întâlnesc cu o femeie, doar la cum este aceasta la aşternut.

Mai mulţi bărbaţi au reacţionat la afirmaţiile făcute de Vica Blochina. „Bărbatul când vede o femeie el se gândeşte clar… vorbeşte cu ea, se uită la ea (n.r.: la aspectul ei fizic) şi îşi imaginează cum este ea în pat.

Pe el nu-l interesează să vorbească despre Ateneul Român şi despre bibliotecă.

Şi femeia în felul ei se gândeşte cum o ia în braţe, cum o sărută, dar nu se gândeşte atât de profund la latura asta sexuală. Dar şi femeia se gândeşte”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Acesta afirmaţii i-au enervat pe urmăritorii emisiunii. „Nu știam că poți gândi ca un bărbat. Lucrurile nu stau chiar așa…”, i-a transmis cineva pe Instagram. „Vorbești cam mult, mai ia o pauză”, i-a scris altcineva.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vica Blochina (@vica_blochina)

Cele mai multe femei care au comentat i-au dat dreptate Vicăi. „Corect! Viva, Vica” şi „Exact! Doar asta au în cap”, au fost cele care i-au dat dreptate vedetei.

Vica Blochina şi fostul selecţioner au fost protagoniştii unei relaţii secrete de 16 ani. Totul s-a rupt după ce Vica a rămas însărcinată cu Edan. Piţurcă nu a vrut să-şi recunoască băiatul până la testul de paternitate. Acum, Edan stă cu tatăl său.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed