Gică Hagi nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre fiul său. Prima mutare a lui Ianis Hagi la noua sa echipă

Gică Hagi nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre fiul său. Prima mutare a lui Ianis Hagi la noua sa echipă.

Ianis Hagi a semnat cu Deportivo Alaves! Gică Hagi este fericit că fiul său a scăpat de conflictul cu Rangers. Un nou început îl așteaptă pe mijlocaș.

Gică Hagi nu s-a mai abţinut!

Ianis Hagi a primit tricoul cu numărul 10 al echipei spaniole, iar Gică Hagi a susținut că fiul său merită din plin să reprezinte acest număr. „Regele” consideră că este o șansă unică
petru Ianis să se impună, mai ales într-un campionat precum La Liga, care îi va oferi românului experiențe și învățături de bază.

”E decizia lor, bineînțeles că și eu știam de ea. Clar mă bucur, și-a dorit să ajungă în Spania, e un campionat foarte bun, care îl va ajuta să progreseze, să fie mai bun. Cu siguranță va progresa, e un copil care e deschis să învețe și un profesionist.

Sper să își ajute echipa și să facă diferența, să arate ce știe, pentru că e un ’10’ foarte bun. Spania e un campionat foarte greu, unde se pune accentul pe tehnică. Eu zic că după un an va fi de două ori mai bun, acolo va învăța mult”, a spus Gică Hagi.

Ianis Hagi nu a plecat fără să își ia rămas bun de la suporterii trupei scoțiene. Românul a transmis un mesaj pe Instagram, adresat tuturor fanilor săi și ai formației.

„De unde să încep? Eram doar un copil atunci când am semnat pentru acest club de fotbal uimitor și unic, iar visul meu era să reprezint echipa în cel mai bun mod posibil pe scena europeană și să câștig trofee.

Am crezut că asta mă va face să mă îndrăgostesc de club și mă va face fericit. Ei bine, am reușit să fac asta. Ați fost voi, fanii, care ne-ați sprijinit necondiționat, ați pus presiune, ați cântat și cel mai important, felul în care ne-ați apărat casa, Ibrox.

Singurul stadion din lume în care zboară cele 90 de minute. Ibrox, pur și simplu este diferit! Acesta nu este, cu siguranță, un mesaj de rămas bun. Ne vom revedea într-o zi,
sunt sigur, dar până atunci, nu vă opriți! Întotdeauna Rangers!”, a scris Ianis Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed