Gică Hagi s-a dezlănţuit! Nu s-a mai abţinut după meciul cu CSU Craiova. Ce a putut să spună despre Louis Munteanu

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Nu s-a mai abţinut după meciul cu CSU Craiova. S-a aflat ce a putut să spună despre Louis Munteanu. Atacantul care a fost împrumutat, din nou, de la Fiorentina l-a fermecat pe antrenorul constănţenilor.

Gică Hagi nu îşi explică de ce Fiorentina a renunţat atât de uşor la Louis Munteanu. Atacantul aparţine de Fiorentina, dar echipa viola l-a împrumutat, din nou, în Superliga.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

Gică Hagi spune că Fiorentina a greşit enorm atunci când a reuşit, atât de uşor, la Louis Munteanu. Atacantul tocmai a marcat o dublă şi le-a adus celor de la Farul trei puncte cu CSU Craiova.

Mai mult, Hagi le transmite forţelor din Superliga să-l răscumpere pe Louis Munteanu de la Fiorentina. „Nu înţeleg cum Fiorentina nu îi dă spaţiu. E un nouar care vede golul şi când doarme noaptea. Nu înţeleg de ce nu vor un jucător cu asemenea calitate. Dacă cineva din România are bani să îl ia, să discute cu Fiorentina”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu CSU Craiova, în direct la Digi Sport.

După 4 meciuri fără victorie în Superliga, din care 3 înfrângeri, Farul şi-a revenit. A bătut-o cu 2-0 pe CSU Craiova şi a egalat-o la puncte pe Sepsi. Constănţenii sunt la un pas de locurile de play-off în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed