Umilinţă totală pentru Marius Şumudică! Băiatul lui Adrian Mititelu dă de pământ cu fostul rapidist. A făcut totul public

Umilinţă totală pentru Marius Şumudică! Băiatul lui Adrian Mititelu dă de pământ cu fostul rapidist. A făcut totul public. După ce antrenorul nu s-a înţeles cu echipa din Bănie a izbucnit un scandal uriaş.

Marius Şumudică susţine că i-a fost propus un contract pe care l-ar fi acceptat doar la începutul carierei. În replică, băiatul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit.

Umilinţă totală pentru Marius Şumudică!

În două postări pe facebook, băiatul lui Adrian Mititelu l-a distrus pe antrenor. Mai întâi, a avut o postare în care a dezvăluit contractul pe care urma să-l semneze tehnicianul.

„Contractul propus antrenorului Marius Șumudică:

50.000 euro net prima de instalare (30.000 euro la semnare, 20.000 euro până la 01.01.2024)
15.000 euro net / lună
1000 euro net / victorie
1000 euro net / cazare lunară
25.000 euro net / dacă se califică in play-off
50.000 euro net / dacă se castigă Cupa Romaniei
10.000 euro net / dacă joaca meciul de baraj Europa
20.000 euro net / dacă se califică în Europa
clauză de reziliere unilaterala a contractului în valoare de 150.000 euro net.
dacă până la data de 15 martie 2024 echipa nu se situeaza minim pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunța unilateral contractul cu plata salariilor la zi.
daca echipa se califică în play-off sau joacă meciul de baraj pentru Europa, contractul se prelungește de drept pentru înca un an de zile sub aceleași condiții.
Staff-ul lui Marius Șumudică:

antrenor secund – 4000 euro net / luna + prime
antrenor secund II – 4000 euro net / luna + prime
preparator fizic (cumnatul său) – 4000 euro net / luna + prime
analist video (fiul său) – 3000 euro net / luna + prime.

Pe acest contract am bătut palma fizic cu Marius Șumudică aseară, urmând ca în cursul zilei de azi să semnăm contractul, avocatul dumnealui vrând să mai adauge 2-3 clauze ce țineau de legalitatea contratului.

În total, Marius Șumudică + staff-ul lui însumau pentru club 350.000 euro net (fără taxe) + prime în 10 luni de zile. Acesta este contractul pe care Marius Șumudică «l-ar fi acceptat la începutul carierei»”, a transmis Mititelu Jr. pe Facebook.

Nu s-a oprit aici. A mai lansat un atac dur la adresa lui Şumudică. „In viata trebuie sa te feresti de omul care vorbeste despre el la persoana a III-a”, a mai spus noul conducător al echipei din Bănie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed