Nicuşor Bancu nu s-a mai abţinut! Anunţ clar după înfrângerea contra Farului: ‘Nu ne-a ieşit nimic’ + Anunţ despre derby-ul cu FCSB

Nicuşor Bancu nu s-a mai abţinut! Anunţ clar după înfrângerea contra Farului. CSU Craiova nu a avut nicio şansă la Ovidiu. S-a terminat 2-0 pentru Farul, iar oaspeţii nu au reuşit nimic.

CSU Craiova nu a avut nicio şansă la Ovidiu. Asta deşi venea după trei victorii consecutive în Superliga.

Nicuşor Bancu nu s-a mai abţinut!

Nicuşor Bancu recunoaşte că echipa sa a făcut un joc slab, dar priveşte înainte. Le promite fanilor că echipa va juca altfel şi va câştiga etapa viitoare, contra celor de la FCSB. „Am făcut un joc slab. Farul a meritat victoria pe deplin. Am încercat şi noi, dar nu a fost ziua noastră. Nu ne-a ieşit nimic.

Trebuie să strângem rândurile, să vedem ce n-a mers azi. Sperăm ca până la meciul cu FCSB să jucăm altfel. Sper să fie doar un accident. Să fim altă echipă şi nu vom pierde acel meci”, a spus Nicuşor Bancu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Bancu a continuat să se gândească la meciul contra celor de la FCSB. „Un meci cu orgolii mari. Va fi stadionul arhiplin. Sper să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor că nu suntem noi cei din această seară”, a mai spus Nicuşor Bancu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. Iubesc echipa Universitatea Craiova,este echipa mea de suflet,dar în meciul disputat la Ovidiu,au jucat foarte slab,cu mari greșeli în faza de apărare și haotic în atac!Așadar,un meci prost și o înfrângere dureroasă,pentru pretențiile exprimate anterior!Dacă nu vă veți trezi,o sa fie probleme și cu FCSB,așa că luați aminte și jucați ce trebuie!

  2. CSU sta in niste jucatori de fite, neseriosi, fara spirit de sacrificiu. Cu aceasta mentalitate, echipa aceasta nu are nicio sansa de progres, nu va castiga nimic, NICIODATA! Nu stiu cata rabdare mai poate avea dl. Rotaru cu ei. Pierdere de timp si risipa de resurse. Ivan este simbolul de apatie al acestei echipe. Necazul este ca a devenit model pentru intreaga echipa. Avea dreptate Radoi cand l-a scos din lot. Cu aceasta mentalitate, de nesimtire a jucatorilor, orice antrenor i-ar pregati va fi expus esecului. Domnule Rotaru, aduceti jucatori cu spirit de sacrificiu si scapati de aceste domnisoare cu fite! Altfel, vom avea parte numai de dezamagiri! Chiar daca unele meciuri nu pot fi castigate, macar sa vedem ca jucatorii care intra pe teren dau totul, sunt luptatori, barbati! Exemple de daruire sunt echipe ca Sepsi, Iasi, Farul, FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed