Florin Prunea, prima reacție după ce nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu: ‘A fost vorba de o singură clauză contractuală’

Florin Prunea a avut o prima reacție după ce nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu. Fostul internațional care a fost dorit pe postul de președinte al clubului a explicat de ce nu a acceptat oferta oltenilor.

Florin Prunea, prima reacție după ce nu s-a înțeles cu Adrian Mititelu

Florin Prunea a dezvăluit că negocierile au căzut din cauza unei singure clauze. Fostul portar spune că a purtat negocieri separate ne fiind legat de Marius Șumudică.

„Am zis de aseară că până nu se semnează documentele, nimeni nu e sigur de nimic. Nu s-a întâmplat nimic. Marius Șumudică a negociat contractul lui direct cu Adrian Mititelu, iar eu pe al meu, separat. Nu am fost legați unul de altul.

Sigur că mi-aș fi dorit să lucrez cu el. Am spus din prima că vreau să lucrez cu Șumudică, atunci când m-a întrebat Mititelu. Nu m-a făcut să mă răzgândesc, am vrut să mă duc, dar a fost vorba de o singură clauză contractuală. Nu am ce să le reproșez, oamenii au fost corecți cu mine. Dânșii știu mai bine ce au de făcut, acolo ne-am împotmolit, să zic așa. Azi am purtat ultima rundă de negocieri și, din păcate, nu s-a legat. Telefonul meu e deschis, știți bine ce înseamnă Craiova pentru mine”, a spus Prunea, la Digi Sport Special.

Sumudică a ținut și el să lămurească lucrurile și a explicat de ce au eșuat negocierile.

„Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a declarat Șumudică, pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed