Scandal uriaș în Bănie. Fanii s-au dezlănțuit după ce Adrian Mititelu nu s-a înțeles cu Marius Șumudică. Schimb de replici dure

Scandal uriaș în Bănie. Fanii s-au dezlănțuit după ce Adrian Mititelu nu s-a înțeles cu Marius Șumudică.

Finanțatorul oltenilor a postat un mesaj pe contul de socializare care a reușit să-i enerveze pe suporteri. A urmat un schimb de replici dure.

Fanii s-au dezlănțuit după ce Adrian Mititelu nu s-a înțeles cu Marius Șumudică

Adrian Mititelu nu a ajuns la un acord cu Marius Șumudică, ceea ce a stârnit furia fanilor. După ce antrenorul a refuzat oferta, finanțatorul oltenilor a postat un mesaj care i-a enervat pe fani.

„FCU este deja un club puternic! Într-un an, doi, va deveni o forță în România! Noi facem fotbal cu dragoste și pasiune!”, a scris Mititelu.

Reacțiile au început să apară, iar suporterii l-au luat la țintă pe șeful echipei.

„Era clar că o minune durează trei ore la noi. În puțin timp, o să fie stadionul gol și majoritatea își vor pierde pasiunea pentru această echipă mult iubită! Vorbă multă, fapte nimic”, a scris un fan.

Răspunsul lui Adrian Mititelu a venit imediat.

„Du-te la CSU, m-am săturat de plângăcioși, noi mergem înainte”.

„Un club condus de oameni neprofesioniști! Nu o să ajungem nicăieri, rușine Adrian Mititelu”, a scris un suporter.

Replica nu a întârziat: „Rușine ție că îți permiți să jignești fără să cunoști realitatea! Habar n-ai! Ești victima unor aberații! Vino o zi la noi la club să vezi modul de lucru! Tu, în afară de mașină, ce ai condus până acum?”.

„Sunt dezamăgit! Șumudică se bătea cu toți, se lua cu ei de gât”, a scris altcineva.

„Esti dezamăgit… Incredibil unde am ajuns, să dați voi sfaturi! Vezi-ți de afacerile tale, nu mai duce grija noastră! Lăsați-mă în pace cu sfaturile voastre obosite, bazate pe opinii ieftine, pornite din mintea unora care n-au mișcat o piatră în viața lor! Nu v-am cerut sfaturi! Nu de asta am nevoie!”, a fost răspunsul lui Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed