Marius Șumudică a ținut să lămurească lucrurile. Mesaj pentru Adrian Mititelu: ‘Doar la începuturile carierei aș fi acceptat’

Adrian Mititelu și Marius Șumudică nu au reușit să ajungă la un acord pentru ca antrenorul să o preia pe FCU Craiova.

Șumudică a ținut să explice ce s-a întâmplat și de ce a refuzat oferta oltenilor.

Marius Șumudică a ținut să lămurească lucrurile

Adrian Mititelu și-a dorit să-i aducă la echipa sa pe Marius Șumudică și pe Florin Prunea. Nu s-a ajuns însă la o înțelegere, așa că patronul oltenilor caută o altă soluție.

Antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocieri și de ce nu a acceptat oferta.

„Pentru că am citit în ultimele ore o mulțime de neadevăruri, dezinformări cu privire la oferta primită de la clubul U Craiova 1948 și detaliile contractului pe care conducerea acestei grupări mi l-a oferit, aș vrea să fac câteva scurte precizări. Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a spus Șumudică, pentru site-ul Digi Sport.

Suporterii oltenilor au postat mai multe mesaje pe pagina clubului în care și-au exprimat dezamăgirea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed