Răsturnare de situaţie la FCU Craiova! După ce Florin Prunea şi Marius Şumudică au spus pas, Adrian Mititelu negociază cu un alt antrenor

Răsturnare de situaţie la FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr. a spus clar. Florin Prunea şi Marius Şumudică nu vor veni în Bănie.

Finanțatorul echipei ar fi pus ochii pe un alt antrenor.

Răsturnare de situaţie la FCU Craiova

Finanțatorul oltenilor și-a dorit să-i aducă la echipă pe Florin Prunea şi Marius Şumudică, dar nu a reușit să-i convingă să accepte oferta, din cauza unor clauze contractuale.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte. O să facem o echipă puternică, avem şi acum o astfel de echipă, dar vom încerca să aducem ordine şi disciplină, astfel încât această echipă frumoasă să îşi atingă obiectivele”, a punctat Adrian Mititelu Jr. conform Fanatik.

Potrivit GSP.ro, se pare că Mititelu s-ar fi reorientat rapid. Preferat a fost Emil Săndoi, ultima dată selecționerul României U21. Antrenorul le-a mai pregătit în trecut pe Chindia, Craiova (înainte de dezafilierea clubului), CSU Craiova, Electro Craiova și Pandurii. Cum antrenorul a fi refuzat, Mititelu poartă discuții cu Toni Conceicao. Acesta este liber de contract, după ce a plecat de pe banca Camerunului.

În acest moment, FCU Craiova este pe locul 13 în Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed