Răsturnare de situaţie la FCU Craiova! Ce se întâmplă după căderea negocierilor cu Marius Şumudică. Venirea lui Florin Prunea, în pericol

Răsturnare de situaţie la FCU Craiova! S-a aflat ce se întâmplă după căderea negocierilor cu Marius Şumudică. Venirea lui Florin Prunea este în pericol.

După ce s-a aflat că Marius Șumudică nu va semna cu formația din Bănie, și numirea lui Florin Prunea în funcția de președinte la FCU Craiova este dominată de incertitudine.

Răsturnare de situaţie la FCU Craiova

Șumudică nu a fost de acord cu toate clauzele impuse de Adrian Mititelu, patronul oltenilor. Acum, inclusiv negocierile cu Prunea au ajuns în impas, potrivit Prosport.

De altfel, Florin Prunea a cerut un singur lucru înainte de a semna. Mai exact, fostul jucător a solicitat ca, în situația în care acordul îi va fi reziliat, patronul clubului să-i achite toate salariile până la sfârșitul perioadei contractuale.

Adrian Mititelu s-ar fi opus, motiv pentru care negocierile s-au blocat, mai scrie sursa citată.

Florin Prunea: „Îl aștept pe domnul Șumudică”

Prunea declarase anterior că nu consideră „că vor fi probleme” în ce privește tratativele dintre el și Adrian Mititelu, conform Digi Sport.

„Să vedem și actele semnate, dar nu cred că vor fi probleme! Am avut în mare o discuție cu amândoi, atât cu Adrian Mititelu, cât și cu Adrian Mititelu jr. Lucrurile sunt destul de clare! Îl aștept pe domnul Șumudică. Sunt clauzele normale, nu este nimic special. Dacă demiți antrenorul, trebuie să-l plătești până își găsește.

Stabilitatea și condițiile de la Craiova nu sunt la patru, cinci echipe. Lotul este foarte bun, dar dorim să îmbunătățim. Am discutat și cu Șumi, este mult de muncă. Eu m-am înțeles în mare parte, actele sunt clare. Am insistat pentru Șumi, știu ce poate, este un om serios, nu vine în orice condiții. Clauzele clare, drepturi și obligații, iar apoi să dăm drumul la treabă. În privința mea nu vor fi probleme. Îl aștept pe Șumi, sunt cu ochii pe telefon”, a transmis Florin Prunea, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed