Elias Charalambous a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incendiare din interior. Ce se întâmplă cu vedetele vicecampioanei

Elias Charalambous a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri incendiare din interior. S-a aflat ce se întâmplă cu vedetele vicecampioanei. Antrenorul celor de la FCSB a vorbit înaintea duelului de luni seara, contra celor de la UTA.

Elias Charalambous are mai multe probleme înaintea duelului de la Arad. Pe lângă Alexandru Băluţă se pare că a mai pierdut un jucător înaintea duelului cu UTA.

Elias Charalambous a dat cărţile pe faţă!

Elias Charalambous a vorbit despre accidentarea lui Andrei Vlad de la antrenamentul de azi. „A fost una dintre ultimele acțiuni de la antrenament. Vlad a fost lovit, e cu doctorul acum și ne va spune cum se simte”, a spus antrenorul cipriot care s-a referit şi la situaţia lui Alexandru Băluţă.

„Are nevoie de mai mult timp. Nu va juca cu UTA și vom vedea săptămâna viitoare dacă va fi apt pentru duelul cu CSU Craiova”, a spus Charalambous, fericit că FCSB va juca din nou cu casa închisă.

Duelul UTA-FCSB se va juca cu casa închisă. Fanii arădeni au epuizat biletele în 30 de minute. „E foarte important să joci cu stadioane pline, e frumos. În România aveți de multe ori arene pline. E bine pentru atmosferă, pentru fotbalul românesc, e important în special pentru jucători”, a spus tehnicianul care este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziție.

„Până când fereastra de mercato se închide, totul e posibil. Sunt foarte fericit cu lotul pe care îl am. Mai avem două meciuri până la pauza dedicată echipei naționale, apoi vom decide dacă mai aducem jucători”, a încheiat Charalambous conferinţa de presă de dinaintea duelului cu arădenii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed