Gigi Becali, dat de gol! Câţi bani a pierdut în fotbal. Finul Cristi Borcea a făcut dezvăluiri complete

Gigi Becali, dat de gol! S-a aflat câţi bani a pierdut în fotbal. Finul Cristi Borcea a făcut dezvăluiri complete.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, și Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, sunt cei mai mari investitori din Superliga. Aceștia sunt urmați, de departe, de Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Gigi Becali, dat de gol

Șucu ar fi investit circa 10 milioane de euro în acest an, în vreme ce Gigi Becali și Nelu Varga ar fi scos din buzunar sume mult mai mari, conform unei declarații făcute de Cristi Borcea, fost șef la Dinamo. 

„Ce să faci cu 400, 500 de mii de euro în fotbal, despre ce vorbim? Uitați-vă la Șucu, uitați-vă la nașu’ – la Gigi, la Varga. Investesc 15 milioane (n.r. de euro). Șucu a investit peste 10 milioane anul acesta.

(n.r. Despre Dan Șucu, adus de Daniel Niculae la Rapid) Credeți că dacă era Lupescu și venea la mine, la Badea, la Cohn, nu veneam și nu ajutam clubul? Dar dacă mai și venim și spunem că acum e alt Dinamo… Bine, domnule, da. E alt Dinamo. În insolvență, cu 10 milioane și se bate la retrogradare. Noi nu ne-am confruntat cu chestia asta”, a spus Cristi Borcea, conform Digi Sport.

Cristi Borcea: „Eu niciodată nu am falimentat”

Mai apoi, Borcea a dezvăluit cum s-a produs retragerea sa de la clubul din „Ștefan cel Mare”, el spunând că, la acea vreme, Dinamo avea datorii de 6 milioane de euro.

„Eu niciodată nu am falimentat. Eu am lăsat baza. Baza de la Săftica nu mai e toată. Eu nu i-am vândut lui Negoiță, eu i-am vândut lui Badea (n.r. Nicolae Badea). După Supercupă am plecat. Eu am zis că la locul 2 nu mă bat.

După șase luni a cumpărat Negoiță de la Badea și Săvulescu. Eu când am plecat erau datorii de 6 milioane. Dar cu trei jucători s-au acoperit.

Dar să ții Dinamo numai în campionat, Cupă, trebuie bani. A fost un management foarte bun, pe care doar Hagi îl face acum. Am făcut performanță și în Europa”, a mai declarat Cristi Borcea, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed