Umilinţă totală pentru Cristi Borcea! L-a făcut praf după o ieşire publică. Milionarul a recunoscut totul

Umilinţă totală pentru Cristi Borcea! L-a făcut praf după o ieşire publică. Milionarul a recunoscut totul. Fostul şef al lui Dinamo a dezvăluit o corecţie pe care i-a aplicat-o Cornel Dinu în trecut.

Cristi Borcea a fost „crescut” la Dinamo de către Cornel Dinu. Cei doi au o relație extrem de apropiată. Fostul acționar al lui Dinamo a venit cu o dezvăluire incredibilă despre Cornel Dinu.

Umilinţă totală pentru Cristi Borcea!

Cornel Dinu a jucat 18 ani la Dinamo, dar a şi antrenat echipa din Ştefan cel Mare. De partea cealaltă, sub conducerea lui Cristi Borcea, Dinamo a câștigat campionatul de patru ori, Cupa României de șase ori și Supercupa României de două ori.

„Acum nu mă regăsesc în Dinamo, simplu. Eu mă regăsesc și am fost crescut de mic, de la noua ani de când am venit la stadion, la performanțe. Mi-a spus nea Cornel Dinu, cand am ieșit o dată, în 1996, la televizor. Am ieșit și am vorbit, dar noi eram pe locul trei.

M-a făcut nea Cornel zob pentru asta. Mi-a spus «țăranule de Pantelimon», nu mai ieși la televizor. Faci asta când iei campionatul. Cupa sau locul doi e un eșec pentru Dinamo. Doar locul unu e la Dinamo, atât! Așa m-a învățat!” a declarat Borcea, în direct la Digi Sport.

Milionarul a vorbit despre situația actuală a clubului. „Mi-am dat cu părerea, cu o experiență de condus de 22 de ani…Cu cele mai mari performanțe interne, mai mari față de cele înainte de Revoluție…Am luat patru campionate, cinci Cupe”, a mai spus Borcea.

Borcea explică de ce actuala conducere a greșit când l-a îndepărtat pe Vlad Iacob. „El a venit la mine, a venit la ăla…s-a dus după bani. Dar nu reprezintă nimic, asta vreau să zic…Au făcut o mare greșeală că s-au dispensat de el, dar nu trebuia să vina el… Vine Nicolescu…Nu are priză!

Nici eu nu aveam priză, dar aveam un Cornel Dinu în spate, aveam bani foarte mulți. Am venit la Dinamo cu BMW ultimul tip și nu aveam ce să fac cu banii. Și nu mi-am dat cu părerea, chiar dacă aveam bani foarte mulți”, a mai spus Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed