Răsturnare de situaţie în cazul Marius Şumudică! De ce este în pericol venirea antrenorului la FCU Craiova. Clauzele lui Adrian Mititelu l-au întors din drum

Răsturnare de situaţie în cazul Marius Şumudică! S-a aflat de ce este în pericol venirea antrenorului la FCU Craiova. Clauzele lui Adrian Mititelu l-au întors din drum.

Florin Prunea (55 de ani) va fi numit președinte la FCU Craiova, în vreme ce Marius Șumudică (52 de ani) va deveni tehnicianul formației din Bănie.

Răsturnare de situaţie în cazul Marius Şumudică

De altfel, Adrian Mititelu a spus că se retrage de la echipă, acesta afirmând că va aduce un președinte cu experiență, ce va fi „numărul 1” în ce privește chestiunile administrative, dar și un antrenor „care să fi câștigat ceva la viața lui”.

Florin Prunea a transmis că s-a înțeles cu finanțatorul craiovenilor. Urmează ca el și Marius Șumudică să semneze contractele cu FCU Craiova, lucru care nu s-a întâmplat, asta deoarece tehnicianul încă verifică documentele. De altfel, ar exista o serie de clauze pe care Șumudică nu ar fi dispus să le accepte.

„Nicio noutate. E 12 noaptea, cred că lumea care muncește doarme la ora asta. Șumudică se uită pe documente, cred că citește contractele.

Eu știu ce s-a vorbit, nu cred că vor fi probleme, dar până nu semnează documentele, nu se știe niciodată. El știe cel mai bine. Sper ca până mâine să se rezolve. Nici eu nu am semnat, dar la mine lucrurile sunt destul de clare.

Sunt unul dintre susținătorii lui Marius Șumudică, dar fiecare știe cel mai bine ce are de făcut. Eu îl înțeleg foarte bine, are un CV bun, nu e ușor să semnezi un contract”, a spus Florin Prunea, conform Digi Sport.

Adrian Mititelu: „A sosit momentul să mă retrag”

Adrian Mititelu a transmis, după partida FCU Craiova-Rapid, scor 3-5, că va ceda clubul unor „profesioniști” care „se pricep mai bine” la fotbal.

„Vreau să vă spun că astăzi este ultima zi în care m-am implicat în fotbal ca manager, cu putere de decizie. Am făcut și pușcărie, am 40 de milioane cheltuite. Suporterii m-au înjurat, nu-i înțeleg. A sosit momentul să mă retrag din această activitate.

Am făcut și lucruri bune, dar trebuie să le dăm clubul altora care se pricep mai bine decât noi. Au tot ce le trebuie, au o bază de nota 9, un lot de nota 8 spre 9.

A fost ultima zi în care m-am implicat la echipă. Nu la primul ’11’, nu, dar eram foarte implicat la tot ce se întâmplă în club. Am pus suflet. Mi-am făcut datoria.

Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști. Pe mine nu mă veți mai vedea în activitate. Fiul meu m-a convins să fac pasul în spate. Anunț decizia ca să nu mai revin. Mi-a făcut bine Rapidul. De trei zile nu dorm, i-am simțit pe cei de la Rapid că sunt foarte buni.

Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, poate și un ajutor de președinte. Vom angaja un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care să fi câștigat ceva la viața lui și un președinte care să fi câștigat ceva la viața lui.

Să nu se înțeleagă că va fi închis clubul, doar mă retrag eu din activitatea de management. Eu voi fi doar un fost acționar și un suporter. Vor fi un președinte și un antrenor supervizați de fiul meu”, a declarat Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed