Mihai Stoica anunţă revoluţia la FCSB! Schimbări importante în viitorul sezon. I-a făcut deja echipa lui Toni Petrea

Managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, anunţă revoluţia la FCSB! Vor fi schimbări importante în viitorul sezon. Stoica i-a făcut deja echipa lui Toni Petrea. Managerul roş-albaştrilor este încântat de Malcolm Edjouma pe care vrea să-l vadă titular. De asemenea, l-a lăudat şi pe Adrian Şut.

Stoica spune că că echipa lui Petrea ar putea schimba sistemul, astfel încât Edjouma și Șut să joace împreună. „Ce văd acum este că un jucător adus în iarnă şi care n-a intrat rău, dar care la un moment dat pierduse echipa în sistemul 4-3-3, e vorba de Edjouma, care arată excepţional.

Dacă arată aşa, iar Şut arată şi el foarte bine, nu cred că ne vom permite luxul să nu-i folosim, cred că vom juca cu ambii titulari. Schimbăm sistemul, în principiu. E foarte bine să avem două sisteme. Arată prea bine, chiar prea bine!

Dacă îi ai pe toţi, cineva va sta. Nu va fi Olaru şi nici Octavian Popescu. Olaru poate să joace şi dreapta, orice. Noi am tras concluziile pripit după un meci în care am vrut să-l folosim acolo, cu Craiova la Bucureşti. Dar e jucător prea bun (n.r. – Edjouma)”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Edjouma joacă la FCSB din iarnă, când a fost adus de la FC Botoșani. Mijlocașul a fost titular în primele meciuri la echipa lui Petrea, dar după înfrângerea cu CSU Craiova, 0-2, din 3 aprilie, acesta a prins maximum 45 de minute pe meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed