Mihai Stoica s-a enervat în direct! Decizia care l-a scos din minţi pe oficialul celor de la FCSB: ‘Lipsă de respect’

Mihai Stoica s-a enervat în direct! O decizie l-a scos din minţi pe oficialul celor de la FCSB.

În manșa întâi a play-off-ului Conference League, Farul a câștigat cu HJK Helsinki, scor 2-1. Meciul retur va avea loc în Finlanda, dar „marinarii” au un dezavantaj, asta tocmai din pricina gazonului sintetic de pe Bolt Arena.

Mihai Stoica s-a enervat în direct

De altfel, managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, nu înțelege cum de stadionul formației HJK Helsinki nu are gazon din iarbă naturală.

„Au sintetic, incredibil, deşi au o climă extroardinară. (n.r. pentru că joacă mai multe echipe pe gazonul respectiv) Eu înţeleg asta, dar să facă alt sintetic, nu există că joacă mai multe echipe. Să joace ei pe iarbă naturală, că nu trebuie să joace fetele de la under 14 pe nu ştiu ce iarbă.

Explicaţia lor o înţeleg, dar este o lipsă de respect faţă de fotbalişti. Pe sintetic totul este altfel. Dacă faci o alunecare pe sintetic îţi faci o geacă din pielea pe care laşi acolo. Eu înţelegeam să joace pe sintetic dacă era clima problema”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Gică Hagi: „Sper să-i batem și la ei acasă”

În ce privește returul cu finlandezii, Gică Hagi, antrenorul de la Farul, speră ca formația lui să obțină un rezultat bun, așa cum s-a întâmplat și la Ovidiu.

„Sunt și supărat, fiecare trebuie să fie responsabil, să asculte mai mult, să facă ce am pregătit, ca lucrurile să meargă bine de acum încolo. Am arătat caracter împotriva unei echipe bune. Fotbalul nu se uită, dar e nevoie de caracterul arătat din minutul 60 încolo. Am făcut presiune mai bine.

Bineînțeles că cei intrați de pe bancă au adus un plus și cred că și de asta am câștigat. Băieții sunt fericiți, e important că am câștigat, dar mai e și returul foarte greu. Totul în viață e făcut din oportunități și decizii. Uneori ești mai inspirat, alteori nu. I-am felicitat pe băieți că am reacționat ca o echipa mare într-un moment dificil.

Normal că n-o să stau să-l alerg pe Budescu, el trebuie să fie proaspăt, iar ceilalți să atace spațiile. Cred c-am fost inspirat la pauză când l-am pus nouă fals cu doi atacanți lângă el. Cred c-am făcut și eu ceva bun. Știau și ei că trebuie să schimbăm ceva la pauză.

Nu contează cum începi, ci cum termini. Sper să-i batem și la ei acasă. Cel mai important lucru e ce am făcut anul trecut, i-am bătut pe toți, am ieșit campioni. Dar n-o să trăim din asta. Cred că orice dobrogean a fost mândru. Campionii nu trăiesc din ce-au făcut, sunt focusați tot timpul să câștige în continuare. Știu că e ceva neobișnuit pentru Farul, CFR e singura excepție, ceilalți mai puțin, învățăm”, a afirmat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Mihai Stoica a aratat ca se implica in mod activ in textul cu care clubul se confrunta si ca incearca sa respecte interesele jucatorilor. Efortul acesta de a face birourile si antrenorii constienti de nevoile jucatorilor merita toata admiratia. Este impresionant ca Mihai Stoica, intr-un mod atat de solidar, isi exprima nemultumirea fata de lipa de respect pe care Fiinlanda o arata jucatorilor. Acesta este doar unul dintre multele exemple care confirma cat de responsabil este Mihai Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed