Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură! Negociază cedarea unui jucător. Câţi bani ar putea încasa

Gigi Becali este decis să vândă de fiecare dată când primeşte o ofertă. Latifundiarul din Pipera este aproape de o nouă lovitură! Negociază cedarea unui jucător de la FCSB. Este vorba despre Andrei Cordea.

După ce l-a împrumutat pe Valentin Gheorghe la nou-promovata din Turcia, Umraniyespor, şeful FCSB este aproape de a realiza o nouă afacere. Dacă pe Valentin Gheorghe ar putea încasa 600.000 de euro, în cazul lui Andrei Cordea lucrurile stau altfel.

Polonezii de la Legia Varșovia îl voiau împrumut cu opţiune de cumpărare pe Andrei Cordea, dar patronul roş-albaştrilor vrea să-l vândă definitiv şi cere aproximativ 500.000 de euro. Polonezii au oferit și ei soluția unui împrumut inițial cu opțiune pentru transfer definitiv în 2023. Becali a refuzat propunerea aceea, le-a transmis că discută doar pentru un transfer direct, fără împrumut prealabil, anunţă gsp.ro.

Se pare că polonezii chiar îl vor pe Andrei Cordea şi au repornit tratativele în speranţa că îl vor achiziţiona definitiv. Dacă va obţine jumătate de milion de euro pe Cordea, Gigi Becali ar avea un profit important. L-a achiziţionat pe jucător de la Clinceni în iulie 2021 cu doar 50.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed