Gică Hagi se va enerva cumplit! Decizie de ultimă oră în Superliga. Ce se întâmplă cu meciul de duminică

Gică Hagi se va enerva cumplit! A fost luată o decizie de ultimă oră în Superliga. S-a aflat ce se întâmplă cu meciul de duminică.

Meciul Poli Iași-Sepsi, din etapa a 7-a a Superligii, va fi amânat. Partida era programată duminică, 27 august, de la 13:00.

Gică Hagi se va enerva cumplit

Această hotărâre este una benefică formației din Sfântu Gheorghe, care, pe 31 august, va disputa manșa retur cu Bodo/Glimt, din play-off-ul Conference League.

Potrivit GSP.ro, Gino Iorgulescu, președintele LPF, a decis amânarea meciului din campionatul intern. Asta în urma unei discuții purtate cu Liviu Ciobotariu, tehnicianul covăsnenilor. Adversarii de la Poli Iași au fost de acord să amâne partida.

De altfel, joi seara, Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, spusese că nu a reușit să găsească cazare la Iași pentru jucătorii săi, aceștia fiind nevoiți să înnopteze la Roman înainte de meciul cu Poli.

„Am găsit un motel la Roman, la 90 de km de Iași. Să joci fotbal la ora 13:00 și după să ai returul ăsta lung în Norvegia…Nu e oficial (n.r. că se va amâna meciul), dar probabil că în scurt timp se va rezolva”, a spus Hadnagy, conform GSP.

Farul-CSU Craiova nu se amână

În ce privește meciul Farul-CSU Craiova, care este programat duminică, de la 21:30, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a spus că această partidă nu va fi amânată, așa cum doreau „marinarii”.

„Nu e cazul să se amâne! E nevoie de acordul ambelor cluburi, lucru care se întâmplă în cazul meciului de la Iași. Noi ne-am opus”, a spus Rotaru, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed