Lovitură totală pentru Florinel Coman! De ce nu poate pleca de la FCSB. Dezvăluiri dureroase pentru jucător

Lovitură totală pentru Florinel Coman! S-a aflat de ce nu poate pleca de la FCSB. Dezvăluiri dureroase pentru jucător.

Viitorul este incert pentru Florinel Coman. Dezvăluiri despre un potențial transfer al românului la un club din străinătate.

Lovitură totală pentru Florinel Coman!

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a vorbit despre situația lui Florinel Coman și despre cum vede el situația din vestiarul FCSB-ului, în plin campionat.

Impresarul consideră că atacantul vicecampioanei este cel mai titrat jucător al Superligii în momentul de față. Manea învinuiește nivelul fotbalului din România pentru neșansa lui Coman.

„Da, din campionatul României (n.r. cel mai bun jucător e Coman). E foarte simplu. Fotbalul românesc este foarte slab cotat afară, nu mai avem jucători la top, nu mai avem echipe în Europa, echipa națională nu mai are performanțe. Chiar m-am întâlnit cu directorul sportiv de la Stoke City și îmi spunea că nu mai sunt jucători români”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

În cele cinci etape disputate de către roș-albaștrii în debut de sezon, Florinel Coman a înscris două goluri. De asemenea și în Conference League, unde a fost marcator în primul duel din „dubla” cu CSKA 1948 Sofia.

În ceea ce îl privește pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali se roagă să nu fie nevoit să îl vândă pe atacantul minune.

„Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face și el.

Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt”, spunea Gigi Becali, în urmă cu o lună.

Potrivit Transfermarkt, Florinel Coman are o cotă de piață de 3,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed