Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Dezvăluirea care poate fi decisivă. Ce probleme are vicecampioana

Avertisment dur pentru Elias Charalambous! Dezvăluirea care poate fi decisivă. Problemele cu care se confrunță vicecampioana.

Patronul roș-albaștrilor este convins că echipa lui va lua titlul de campioană în acest sezon.

Problemele cu care se confrunță vicecampioana

Helmut Duckadam a ținut să îl contrazică pe Gigi Becali, iar în opinia sa, pentru vicecampioană va fi greu să obțină titlul cu lotul pe care îl are la dispoziție.

Fostul mare portar mai este de părere că principalele favorite la titlu, cu care trebuie să se bață FCSB-ul, sunt CSU Craiova și CFR Cluj.

”Au fost multe momente în care staff-ul și Mihai Stoica au încercat să îl întoarcă atunci când i se punea pata pe un anumit jucător. Cred ca unul dintre ei a fost și Edjouma, dacă nu mă înșel.

Dacă el așa vrea, nu mai…. Nu am înțeles deloc (n.red. plecarea lui Malcom Edjouma). Cordea, Vali Gheorghe, ceilalți.. sunt jucători de care vrea să scape.

E cam greu (n.red. ca FCSB să câștige titlul cu acest lot). Mă uitam la banca lor. Dacă în anii precedenți, FCSB avea poate cea mai bună bancă, la ora actuală are una dintre băncile slăbuțe, cel puțin dacă fac comparație cu CSU Craiova.

Da (n.red.CSU Craiova va fi concurentul principal la titlu al FCSB-ului), și ca lot, și CFR! Văd că CFR tot transferă. FCSB a dat drumul la jucători, dar nu a mai adus în afară de cei trei”, a spus Helmut Duckadam la DigiSport.

FCSB-ul se va duela cu CSU Craiova pe 2 septembrie, în etapa a 8-a a Superligii, de la ora 21:45.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed